Επικοινωνήστε μαζί μας στο

213 0 333 000

και ...κάντε το λογαριασμό!

Επικοινωνία 18228

Χαμηλή Τάση Οικιακοί Καταναλωτές

Με την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, οι οικιακοί καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από ανταγωνιστικότερες τιμές και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

Στα πλαίσια αυτής της εξέλιξης, ο ΗΡΩΝ προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος:

Ο σχεδιασμός των οικιακών προγραμμάτων, στηρίζεται στις εξής βασικές αρχές:    

  • Ανταγωνιστικές τιμές προς τον καταναλωτή
  • Προσωπική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη ξεχωριστά
  • Διασφάλιση μακροχρόνιας συνεργασίας

Τα Οικιακά Προγράμματα ΗΡΩΝ, προσφέρουν πρόσθετα προνόμια και παροχές για το σύνολο των καταναλωτών. Συγκεκριμένα:

  • Επιβράβευση της συνέπειας εξόφλησης λογαριασμού, με επιπλέον έκπτωση 1% επί του επίσημου τιμοκαταλόγου των εμπορικών προγραμμάτων ΗΡΩΝ στο ανταγωνιστικό σκέλος του τιμολογίου, για όσους πελάτες επιλέξουν την εξόφληση του λογαριασμού τους μέσω Πάγιας Εντολής Τραπέζης
  • Επιβράβευση της καλής και σταθερής συνεργασίας: Επιστροφή του 25% της συνολικής προκαταβολής με τη συμπλήρωση κάθε ενός (1) πλήρους έτους συνεργασίας, εφόσον δεν υπάρχουν ανεξόφλητες οφειλές.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να γίνεται Πελάτης ΗΡΩΝ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 18228 ή να μας αποστείλετε email μέσω της διαθέσιμης φόρμας Επικοινωνίας.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.
Θέλω να μάθω περισσότερα Συμφωνώ