Επικοινωνήστε μαζί μας στο

213 0 333 000

και ...κάντε το λογαριασμό!

Επικοινωνία 18228
cat e-bill

Ηλεκτρονική τιμολόγηση e-Bill

O ΗΡΩΝ για άλλη μια φορά πρωτοπορεί και σου προσφέρει σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου. Η νέα μας υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης e-Bill είναι πλέον διαθέσιμη σε κάθε οικιακή & επαγγελματική Παροχή και με την ενεργοποίησή της βγαίνεις πολλαπλά κερδισμένος.

  • Συμβάλλεις στην προστασία του περιβάλλοντος με τη μείωση της κατανάλωσης χαρτιού
  • Διασφαλίζεις την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων
  • Γλυτώνεις χώρο & χρόνο από την αρχειοθέτηση έντυπων λογαριασμών

Θέλοντας να εξασφαλίσουμε περισσότερα προνόμια στους Πελάτες που θα επιλέξουν την υπηρεσία e-Bill, ο όμιλος ΗΡΩΝ προσφέρει σε κάθε οικιακή Παροχή ένα πλήρες ασφαλιστικό πακέτο σπιτιού, το “ΗΡΩΝ Home Protection”, σε συνεργασία με την ΕΥΡΩΠΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. Το ειδικά σχεδιασμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα σου παρέχεται εντελώς δωρεάν με την ενεργοποίηση της ηλεκτρονικής τιμολόγησης e-Bill, έχει διάρκεια 12 μήνες και προσφέρει προστασία περιεχομένου οικίας έως και €5.000!

Μη χάσεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από τα διπλά οφέλη της υπηρεσίας e-Bill. Ενεργοποίησε σήμερα και απόκτησε δωρεάν το πλήρες ασφαλιστικό πακέτο σπιτιού “ΗΡΩΝ Home Protection”.

Σε κάθε περίπτωση που δεν επιθυμείς να λάβεις το ασφαλιστικό πακέτο, μπορείς να αποεπιλέξεις το πεδίο “ΗΡΩΝ Home Protection” και η υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης e-Bill παραμένει κανονικά ενεργοποιημένη.

Για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία e-Bill, πάτησε εδώ.


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.
Θέλω να μάθω περισσότερα Συμφωνώ