Επικοινωνήστε μαζί μας στο

213 0 333 000

και ...κάντε το λογαριασμό!

Επικοινωνία 18228

Πρόγραμμα «Home 1+1Ν»

Το παρόν πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές με αυξημένη νυχτερινή κατανάλωση.
Η εκκαθαριστική χρέωση στον μηνιαίο Λογαριασμό υπολογίζεται με βάση την 4-μηνιαία κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Οι καταναλωτές που θα το επιλέξουν θα έχουν δύο (2) μήνες δωρεάν κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας κατά τη διάρκεια της είκοσι-τετράμηνης (24-μήνες) διάρκειας του Προγράμματος.
Οι χρεώσεις του Προγράμματος Home 1+1 N, προσφέρουν έκπτωση 10% στις Ανταγωνιστικές Χρεώσεις του τιμολογίου ρεύματος και είναι αναλυτικά οι εξής:

HOME 1+1Ν – Οικιακή Χρήση

4-Μηνιαία Κατανάλωση 
Ηλεκτρικής Ενέργειας

Χρέωση Παγίου
(€/4-μηνο)
Μονοφασική Παροχή

Χρέωση Παγίου Τριφασική Παροχή
(€/4-μηνο)

Χρέωση Παγίου Νύχτας

Χρέωση Ενέργειας Ημέρας (€/kWh)

Χρέωση Ενέργειας Νύχτας (€/kWh)

0 - 2.000 kWh

1.52

4.80 2.00

0.085

0.0661

> 2.001 kWh

0.092

Επιπλέον προνόμια:

  • Μέσω των Εμπορικών Προγραμμάτων «Home 1+1» και «HOME 1+1Ν» παρέχεται περαιτέρω έκπτωση 10% στις Ανταγωνιστικές Χρεώσεις του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος σε όλους τους συνεπείς πελάτες
  • Επιβράβευση αυτόματης εξόφλησης Λογαριασμών μέσω ενεργοποίησης πάγιας εντολής τραπέζης ή πιστωτικής κάρτας, με επιπλέον έκπτωση 1%
  • Μηδενική εγγύηση/προκαταβολή μέσω της ενεργοποίησης της ως άνω πάγιας εντολής
  • Επιβράβευση καλής και σταθερής συνεργασίας με επιστροφή 25% επί του συνολικού ποσού της εγγύησης, με τη συμπλήρωση κάθε ενός (1) πλήρους έτους συνεργασίας, εφόσον δεν υπάρχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Όροι Προγράμματος Home 1+1 N
Οι δωρεάν μήνες που θα λάβει ο πελάτης είναι κατ’ αποκλειστικότητα ο πρώτος (1ος) και ο δέκατος τρίτος (13ος) μήνας της διάρκειας του Προγράμματος. Οι Λογαριασμοί κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας (είτε αυτοί είναι «Έναντι», είτε «Εκκαθαριστικοί») θα είναι μηδενικοί ως προς τις Ανταγωνιστικές Χρεώσεις.
Διευκρινίζεται ότι ως συμβατικός μήνας θεωρείται το χρονικό διάστημα τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών που ξεκινά από την πρώτη ημέρα προμήθειας του Πελάτη από την ΗΡΩΝ.
Για τους υπόλοιπους μήνες (πέραν του 1ου και του 13ου) του Προγράμματος Home 1+1, η Συμφωνηθείσα Τιμή θα υπολογίζεται βάσει του ως άνω πίνακα Ανταγωνιστικών Χρεώσεων.
Η διάρκεια του Προγράμματος ορίζεται στους είκοσι τέσσερις (24) συμβατικούς (κατά τα ανωτέρω) μήνες και τίθεται σε ισχύ με την ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας.
Σε περίπτωση που ο Πελάτης καταγγείλει τη Σύμβαση πριν από τη συμπλήρωση είκοσι τεσσάρων (24) μηνών από την ημερομηνία έναρξης της εκπροσώπησης του μετρητή του Πελάτη από τον Προμηθευτή, ο Πελάτης θα επιβαρύνεται με το ποσό των πενήντα Ευρώ (50€) ανά μετρητή, το οποίο θα χρεώνεται διακριτά στον Τελικό Λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας που θα λάβει ο Πελάτης από την ΗΡΩΝ.
Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά στην διαδικασία ενεργοποίησης στο δίκτυο ΗΡΩΝ, στην Αίτηση Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας και στους Γενικούς Όρους Σύμβασης Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας Χαμηλής Τάσης, πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Τιμοκατάλογο Ρυθμιζόμενων & Λοιπών Χρεώσεων πατήστε εδώ.

 

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «HOME 1+1Ν»


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.
Θέλω να μάθω περισσότερα Συμφωνώ