Επικοινωνήστε μαζί μας στο

213 0 333 000

και ...κάντε το λογαριασμό!

Επικοινωνία 18228

Χρήσεις Φυσικού Αερίου

 • Θέρμανση

  Με το φυσικό αέριο θερμαίνετε το σπίτι σας γρήγορα, εύκολα και οικονομικά. Το φυσικό αέριο είναι άμεσα διαθέσιμο μέσα από το εγκατεστημένο δίκτυο και δεν απαιτείται η ύπαρξη δεξαμενής αποθήκευσης. Έτσι, εξοικονομείτε χώρο, απαλλάσσεστε από δυσάρεστες οσμές καθώς και από την υποχρέωση να ελέγχετε τα αποθέματα του καυσίμου, να παραγγέλνετε και να προπληρώνετε το καύσιμο.

 • Κεντρική Θέρμανση

  Για πολυκατοικίες που διαθέτουν κεντρική θέρμανση, η μετατροπή σε θέρμανση φυσικού αερίου είναι γρήγορη και εύκολη υπόθεση και δεν απαιτεί ουσιαστική παρέμβαση στο κτήριο. Το μόνο που απαιτείται είναι η αντικατάσταση του υπάρχοντος καυστήρα με καυστήρα φυσικού αερίου και η τοποθέτηση μετρητή φυσικού αερίου. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να αλλάξετε λέβητα ή τα σώματα του καλοριφέρ. Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΔΑ Αττικής, η εξοικονόμηση χρημάτων από τη θέρμανση για μια πολυκατοικία δέκα διαμερισμάτων που επιλέγει το φυσικό αέριο έφτασε τα 3000 ευρώ το 2017!

 • Αυτόνομη Θέρμανση

  Με αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου έχετε ποιοτική και οικονομική θέρμανση όποτε εσείς το επιλέγετε. Το μόνο που απαιτείται είναι η τοποθέτηση ατομικού λέβητα με ενσωματωμένο καυστήρα φυσικού αερίου μέσα στο σπίτι ή σε ημιυπαίθριο χώρο, ο οποίος συνδέεται με τον εξωτερικό μετρητή. Με τον ίδιο λέβητα καλύπτετε τις ανάγκες σας σε ζεστό νερό αφού συνδέεται απευθείας με το κύκλωμα ζεστού νερού του διαμερίσματος. Πλέον, με τη νέα νομοθετική ρύθμιση, μπορείτε να απολαμβάνετε τα οφέλη της αυτόνομης θέρμανσης ακόμη κι αν η πολυκατοικία επιλέγει την κεντρική!

 • Ζεστό Νερό

  Με το φυσικό αέριο, το ζεστό νερό θερμαίνεται την ίδια στιγμή που ανοίγεται τη βρύση. Έτσι, τα διαμερίσματα με αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου κι εκείνα που συνδέονται με κεντρικό boiler απολαμβάνουν ζεστό νερό όποτε και όσο χρειάζονται, εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια.

 • Μαγείρεμα

  Με τις εστίες μαγειρέματος φυσικού αερίου απολαμβάνετε νοστιμότερο φαγητό σε λιγότερο χρόνο και χωρίς προθέρμανση. Επίσης έχετε άμεσο έλεγχο της έντασης της φλόγας και εξοικονομείτε έως και 70% σε σχέση με την ηλεκτρική ενέργεια. Οι εστίες φυσικού αερίου τελευταίας τεχνολογίας είναι απόλυτα ασφαλείς αφού διαθέτουν ειδικούς μηχανισμούς που σταματούν τη φλόγα σε περίπτωση διαρροής.

 • Κλιματισμός

  Τοποθετώντας μια κεντρική μονάδα ψύξης φυσικού επιτυγχάνετε οικονομική και αποτελεσματική ψύξη το καλοκαίρι, χωρίς να επιβαρύνετε το περιβάλλον. Η μονάδα αυτή τροφοδοτείται με φυσικό αέριο αντί για ηλεκτρική ενέργεια και συνδέεται με τις εσωτερικές μονάδες κλιματισμού.

 • Για την Επιχείρηση

  Στον επαγγελματικό τομέα, η ολοένα και αυξανόμενη χρήση του Φυσικού Αερίου αποτελεί μια οικονομική και πρακτική λύση για την κάλυψη των αναγκών της επιχείρησης για θέρμανση, κλιματισμό, ζεστό νερό, μαγείρεμα και μια σειρά άλλων εξειδικευμένων εργασιών.

 • 1


Επικοινωνία

Κεντρικά Γραφεία:
Λεωφ. Κηφισίας 124, Αθήνα 11526
Τηλέφωνο:
18228
Fax:
+30 210-6968196
Διεύθυνση E-mail:
CustomerCare@heron.gr

 

Κατάστημα ΘΗΒΑ
Επαμεινώνδα 62, ΤΚ 32200, Θήβα
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
2262 024988
FAX:
2262 024984
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ E-MAIL:
thivashop@heron.gr

 

Κατάστημα ΚΡΗΤΗ
Έβανς 13, ΤΚ 71 201, Ηράκλειο Κρήτης
ΤΗΛΕΦΩΝΟ:
2810 242868
FAX:
2810 242868
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ E-MAIL:
heron.crete@gmail.com

Customer Care

Ένας εκπρόσωπός μας πάντα δίπλα σας

Αρμόδια Ρυθμιστική Αρχή Ρ.Α.Ε.

Πως θα γίνω πελάτης ΗΡΩΝ

Γίνε σήμερα Πελάτης ΗΡΩΝ και επωφελήσου από τις ανταγωνιστικές μας χρεώσεις αλλά και τις επιπλέον υπηρεσίες μας.