Επικοινωνήστε μαζί μας στο

213 0 333 000

και ...κάντε το λογαριασμό!

Επικοινωνία 18228

Οφέλη Φυσικού Αερίου

 • Εξοικονόμηση Χρημάτων

  Η τιμή του φυσικού αερίου είναι αρκετά χαμηλότερη από ότι του πετρελαίου ή της ηλεκτρικής ενέργειας ενώ οι συσκευές φυσικού αερίου είναι υψηλής ενεργειακής απόδοσης με χαμηλές ανάγκες συντήρησης. Συνεπώς, με το φυσικό αέριο εξοικονομείτε έως και 40% από τη θέρμανση του σπιτιού σας, 60% από τη χρήση ζεστού νερού και 70% από το μαγείρεμα.

 • Ευκολία στη Χρήση και Ακρίβεια στη Μέτρηση

  • Το φυσικό αέριο ρέει συνεχώς μέσα από το δίκτυο διανομής. Έτσι, απαλλάσσεστε από την υποχρέωση να «παραγγείλετε» και να προπληρώσετε το καύσιμο ενώ δεν απαιτείται ειδική δεξαμενή για την αποθήκευση του. Επίσης έχετε άμεσα διαθέσιμο ζεστό νερό, όποτε το χρειαστείτε.

  • Λόγω της συνεχής ροής του καυσίμου, γνωρίζετε ακριβώς πόσο καταναλώνετε βάσει των ενδείξεων του μετρητή και πληρώνετε μόνο μετά την κατανάλωση σας και μόνο για τις kWh που καταναλώσατε.

 • Μειωμένο Περιβαλλοντικό Αποτύπωμα

  Το φυσικό αέριο είναι το πιο φιλικό προς το περιβάλλον ορυκτό καύσιμο. Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που συνδέονται με την κατανάλωση του είναι αισθητά μειωμένες, καθώς η καύση του είναι αποδοτικότερη από ότι των υπόλοιπων συμβατικών καυσίμων. Επίσης, δεν επιβαρύνει το περιβάλλον με αιθάλη και ενώσεις θείου.

 • 1


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.
Θέλω να μάθω περισσότερα Συμφωνώ