Επικοινωνήστε μαζί μας στο

213 0 333 000

και ...κάντε το λογαριασμό!

Επικοινωνία 18228

ΗΡΩΝ και Φυσικό Αέριο

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ

Από το 2004, ο ΗΡΩΝ έθεσε σε λειτουργία μια από τις πρώτες ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες με φυσικό αέριο στη χώρα, ενώ το 2009 ολοκληρώνεται η κατασκευή της δεύτερης μονάδας, η οποία λόγω της υψηλής της απόδοσης κατατάσσεται ανάμεσα στις πιο σύγχρονες της Ευρώπης και τις πλέον φιλικές προς το περιβάλλον, μετά τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Το 2015 ο ΗΡΩΝ γίνεται ο πρώτος όμιλος στην Ελλάδα που προσφέρει συνδυασμένα πακέτα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και συνοδευτικές υπηρεσίες διαχείρισης σε δεκάδες βιομηχανικούς πελάτες σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα, ο ΗΡΩΝ είναι έτοιμος να αξιοποιήσει την πολυετή εμπειρία του στη διαχείριση και εμπορία φυσικού αερίου και προς όφελος των οικιακών πελατών του. Η απλότητα των τιμολογίων και η διαφάνεια των χρεώσεων σε συνδυασμό με την υποστήριξη του άρτια εξειδικευμένου προσωπικού του, τον καθιστούν την πλέον αξιόπιστη επιλογή και στην προμήθεια του Φυσικού Αερίου. Στόχος του ομίλου, λοιπόν, τα επόμενα χρόνια είναι να εδραιωθεί ως ο κορυφαίος ιδιώτης προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας αλλά και φυσικού αερίου στη χώρα.

Γιορτάζουμε 3 χρόνια Συνδυαστικών Πακέτων Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αέριου και προσφέρουμε στους οικιακούς καταναλωτές τα προγράμματα DOUBLE POWER HOME FIX και DOUBLE POWER HOME FLEX!


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.
Θέλω να μάθω περισσότερα Συμφωνώ