Επικοινωνήστε μαζί μας στο

213 0 333 000

και ...κάντε το λογαριασμό!

O Γιώργος Κούβαρης και ο Γιώργος Δανιόλος είναι από την 1/4/2017 το νέο ηγετικό δίδυμο στη διοίκηση του ΗΡΩΝ, αναλαμβάνοντας τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και του Διευθύνοντος Συμβούλου αντίστοιχα. 

Αθήνα, 28 Ιουλίου 2016. Στρατηγική συνεργασία στην λιανική αγορά ανακοινώνουν σήμερα η WIND Ελλάς  και ο Όμιλος ΗΡΩΝ.

bmw heron 17 11 2015 01

Σε εμπορική συνεργασία για πελάτες BMW και πελάτες ΗΡΩΝ, προχώρησαν οι δύο πρωτοπόρες εταιρίες με εντυπωσιακά οφέλη για τους πελάτες τους.
O ΗΡΩΝ, εξασφαλίζει στους κατόχους BMWi ένα πλήρες ενεργειακό πακέτο που καλύπτει ΔΩΡΕΑΝ τις ανάγκες κίνησης μιας ολόκληρης χρονιάς ενώ παράλληλα προσφέρονται και εκτενείς εκπτώσεις στην αγορά του εν λόγω μοντέλου, που το καθιστούν ακόμα πιο προσιτό, αλλά και στο οικιακό ρεύμα των κοινών πελατών τους.

Η BMW με το λανσάρισμα στη χώρα μας, της σειράς i, θέτει ισχυρό το αποτύπωμα της στην οικολογικά συνειδητοποιημένη και ευαίσθητη ηλεκτροκίνηση. Ο  ΉΡΩΝ, αποτελεί τον ιδανικό συνοδοιπόρο της, καθώς είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία παροχής ρεύματος στην Ελλάδα. Παράγει 10χρόνια τώρα, το δικό της ρεύμα σε ιδιόκτητα εργοστάσια στη Θήβα με την εξαιρετικά περιορισμένων εκπομπών μέθοδο καύσης φυσικού αερίου. Η πρωτοπορία στην τεχνολογία και οι κοινή πεποίθηση για σημαντικό περιορισμό των αερίων ρύπων που συμβάλουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου, έφεραν κοντά τις δύο εταιρίες, οι οποίες σχεδίασαν την κοινή τους δράση μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα υπο-στήριξης κατόχων BMWi.

Λεπτομέρειες του προγράμματος μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρούν στο http://www.bmw.gr/el/all-models/bmw-i/i3/2016/heron.html και στους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους BMW.

ΗΡΩΝ II
Στρατηγική Συνεργασία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – QPI

Αθήνα, 5 Μαρτίου 2014 – Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και η Qatar Petroleum International (QPI) επικύρωσαν τη στρατηγική τους συνεργασία στον κλάδο της ενέργειας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα.

Σε πρώτη φάση, η συμφωνία αφορά την επιτυχή ολοκλήρωση της εισόδου της QPI στο μετοχικό κεφάλαιο της μονάδας ηλεκτροπαραγωγής «ΗΡΩΝ ΙΙ», με ποσοστό 25%. Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς, η QPI μαζί με τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και την GDF
Suez, θα κατέχουν και θα διαχειρίζονται την πιο αποδοτική μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στην Ελλάδα.

Η συγκεκριμένη εξαγορά σηματοδοτεί την πρώτη επένδυση κρατικής εταιρείας του Κατάρ στην Ελλάδα και ταυτόχρονα πιστοποιεί τη συνεργασία μεταξύ QPI και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, μια συνεργασία με την οποία ανοίγονται ισχυρές προοπτικές για διεθνή διαφοροποίηση μέσα από έργα και επενδύσεις στον κλάδο της ενέργειας, κυρίως δε σε έργα υποδομής LNG όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη.

Με αφορμή τη στρατηγική συνεργασία, ο κύριος Nasser Al‐Jaidah, CEO της QPI, δήλωσε, «Η απόκτηση του 25% στη μονάδα ΗΡΩΝ ΙΙ θα αποτελέσει τη βάση μιας μακράς και εποικοδομητικής συνεργασίας ανάμεσα στην QPΙ και τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Η QPI πάντα αναζητά νέες συμμαχίες σε διεθνές επίπεδο και στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ βρήκαμε έναν συνεργάτη που θα υποστηρίξει το στόχο της QPI για διαφοροποίηση, ανάπτυξη και επενδύσεις στην ενέργεια σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό είναι μόλις ηαρχή μιας στρατηγικής συμμαχίας που θα υποστηρίξει περαιτέρω την εδραίωση του Κατάρ ως έναν διεθνή προμηθευτή ενέργειας».

Μιλώντας εκ μέρους της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ο κύριος Γιώργος Περιστέρης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου δήλωσε «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία με την QPI. Αποτελεί ορόσημο όχι μόνο για την εταιρεία μας αλλά και για την Ελλάδα, καθώς είναι η πρώτη φορά που κρατική εταιρεία του Κατάρ, και ένας από τους μεγαλύτερους “παίκτες” παγκοσμίως, επενδύει στην ελληνική αγορά ενέργειας.

Εύχομαι αυτή να είναι η αρχή μια βιώσιμης και εποικοδομητικής συνεργασίας». Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο κύριος Ασημάκης Παπαγεωργίου, Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, ο Πρέσβης του Κατάρ στην Ελλάδα Α.Ε. Soltan Saad Al‐Moraikhi,ο Πρέσβης της Ελλάδας στο Κατάρ Α.Ε. Ιωάννης Μεταξάς, ο κύριος Abdulaziz Al‐Kuwari, Chief Financial Officer, QPI, ο Δρ. Θεόδωρος Θεοδωρόπουλος, Managing Director QEnergy Europe (θυγατρική της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ) και ο κύριος Marc Josz, Executive Vice President της GDF SUEZ Energy Europe branch.
Σχετικά με την QPI

Η QPI ιδρύθηκε το 2006, ως 100% θυγατρική της Qatar Petroleum (QP), της κρατικής εταιρείας πετρελαίου του Κατάρ,  προκειμένου να αναπτύξει τις διεθνείς δραστηριότητες της Qatar Petroleum στην εξόρυξη, διύλιση και εμπορία αερίου και ενέργειας.
Η QPI αναπτύσσει την επενδυτική της δραστηριότητα σε παγκόσμιο επίπεδο μέσα από στρατηγικές συνεργασίες με διεθνείς ενεργειακούς παίκτες, υλοποιώντας το στόχο του Κατάρ για διεθνή διαφοροποίηση και ανάπτυξη.
Η QPI έχει αποκτήσει φήμη στην εξόρυξη, τη διύλιση, την παραγωγή και την εμπορία πετροχημικών, αερίου και ενέργειας, αξιοποιώντας επενδυτικές ευκαιρίες και υλοποιώντας εξαγορές.
Το διεθνές χαρτοφυλάκιο δισεκατομμυριών της QPI περιλαμβάνει συνεργασίες και κοινοπραξίες σε ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ελλάδα, Σιγκαπούρη, Βιετνάμ, Κίνα, Αίγυπτο, Δημοκρατία του Κονγκό και Μαυριτανία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την QPI: www.qpi.com.qa
Σχετικά με τον όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ

Ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους στην Ελλάδα, με παρουσία επίσης στην Κεντρική και Νοτιανατολική Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Την τελευταία πενταετία, οι συνολικές επενδύσεις του Ομίλου ξεπέρασαν τα 1,5 δις. ευρώ. H συνολική εγκατεστημένη ισχύς των ενεργειακών μονάδων που ανήκουν ή στις οποίες
συμμετέχει ο Όμιλος είναι 1080 MW.
Πληροφορίες προς τους συντάκτες:

Κωνσταντίνος Λάμπρου – Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Sarah Al‐Dorani – QPI – Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε συνέχεια της συμφωνίας στην οποία κατέληξαν οι Όμιλοι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και GDF SUEZ στις 11 Δεκεμβρίου 2008 για συμμετοχή κάθε Ομίλου με ποσοστό 50% σε δύο ενεργειακές μονάδες της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (Ήρων Ι και Ήρων ΙΙ), ανακοινώνονται τα εξής:

Εξασφαλίστηκαν όλες οι απαραίτητες εγκρίσεις από τις αρμόδιες Αρχές και ολοκληρώθηκαν όλες οι προβλεπόμενες από το Νόμο διαδικασίες και η GDF SUEZ μετέχει από σήμερα 3 Ιουνίου 2009 στο μετοχικό κεφάλαιο των Ήρων Ι και Ήρων ΙΙ.

Οι Ήρων Ι και Ήρων ΙΙ αποτελούν πρότυπες τεχνολογικά και περιβαλλοντικά μονάδες με καύσιμο το φυσικό αέριο και βρίσκονται στη Βοιωτία. Η μονάδα φυσικού αερίου ανοικτού κύκλου Ήρων Ι ισχύος 150 MW είναι η πρώτη ιδιωτική μονάδα ηλεκτροπαραγωγής που λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2004. Η μονάδα φυσικού αερίου συνδυασμένου κύκλου Ήρων ΙΙ ισχύος 450 MW βρίσκεται σε φάση κατασκευής από την ΤΕΡΝΑ Α.Ε. και αναμένεται να τεθεί σε εμπορική λειτουργία στις αρχές του 2010.

Οι δύο ενεργειακές μονάδες ανήκουν εξίσου στους Ομίλους ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και GDF SUEZ και διοικούνται από κοινού από τους δύο Ομίλους, επωφελούμενες των συμπληρωματικών δραστηριοτήτων των ιδιοκτητών τους. Ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κατέχει κυρίαρχη θέση και μεγάλη εμπειρία στους τομείς της ηλεκτροπαραγωγής, των κατασκευών, του real estate και των παραχωρήσεων στην Ελλάδα. Η GDF SUEZ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές ενέργειας παγκοσμίως, ενώ κατέχει και λειτουργεί σημαντικό αριθμό μονάδων φυσικού αερίου σε όλο τον κόσμο.

Ο ΗΡΩΝ ΙΙ είναι ένας Θερμοηλεκτρικός Σταθμός Συνδυασμένου Κύκλου, ονομαστικής ισχύος 435 MW, με καύσιμο Φυσικό Αέριο, ανήκει στην GDF SUEZ (50%) και στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (50%) και ευρίσκεται στην περιοχή της Θήβας στη Βοιωτία. Ο σταθμός κατασκευάστηκε επιτυχώς από την ΤΕΡΝΑ ΑΕ.
 Heron02 01Ο ΗΡΩΝ ΙΙ είναι ο αποδοτικότερος σταθμός στην Ελλάδα

Ο ΗΡΩΝ ΙΙ είναι ο πλέον σύγχρονος Θερμοηλεκτρικός Σταθμός Συνδυασμένου Κύκλου στην Ελλάδα με απόδοση 58%, όταν ο μέσος όρος της απόδοσης των εγκατεστημένων στην Ελλάδα μονάδων ηλεκτροπαραγωγής με Φυσικό Αέριο δεν ξεπερνά το 54%. Η υψηλή απόδοση της μονάδας μεταφράζεται σε μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και, επομένως, σε χαμηλές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου [διοξειδίου του άνθρακα (CO2)], που καθιστούν τη συγκεκριμένη μονάδα εξαιρετικά φιλική προς το περιβάλλον.

Ο κ. Γεώργιος Περιστέρης, Πρόεδρος του ΔΣ της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ υπογράμμισε: «Έχοντας ήδη σημαντική παρουσία στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας μέσω της «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ», ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ αναπτύσσεται περαιτέρω στον ενεργειακό τομέα. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τον Θερμοηλεκτρικό Σταθμό Συνδυασμένου Κύκλου της ΗΡΩΝ ΙΙ διότι παρόμοιοι σταθμοί είναι οι πλέον αποδοτικοί που υπάρχουν.»


Ο κ. Stéphane Brimont, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GDF SUEZ Energy Europe, δήλωσε: «Ο ΗΡΩΝ ΙΙ επιβεβαιώνει την ισχυρή δέσμευση της GDF SUEZ για βιώσιμη ανάπτυξη. Με αυτό το σύγχρονο, ευέλικτο και με χαμηλές εκπομπές CO2 σταθμό ηλεκτροπαραγωγής, η GDF SUEZ είναι σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τις προσπάθειες της Ελλάδας για μια πιο φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή ενέργειας»
Πρωτοποριακή Χρηματοδότηση

Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, η ΗΡΩΝ ΙΙ ολοκλήρωσε την διαδικασία έκδοσης ομολογιακού δανείου ύψους €200 εκατομμυρίων (ένα μίγμα corporate και project finance) από Όμιλο Ελληνικών και Ξένων Τραπεζών, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων. Η συναλλαγή αυτή είναι από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα μετά την ένταξη της χώρας στον μηχανισμό στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΗΡΩΝ ΙΙ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΑΕ Δημήτρης Γεωργαντώνης δήλωσε σχετικώς: «Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και η GDF SUEZ έχοντας ολοκληρώσει μια επένδυση της τάξεως των 300 εκατομμυρίων ευρώ ενισχύουν έμπρακτα την επιχειρηματική τους παρουσία στην Ελλάδα, παράγοντας ηλεκτρική ενέργεια με τον αποδοτικότερο τρόπο.»

Ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ελληνικούς επιχειρηματικούς Ομίλους στους τομείς της ηλεκτροπαραγωγής, των κατασκευών, της ανάπτυξης και διαχείρισης ακινήτων και των παραχωρήσεων. Στο χώρο της Ενέργειας, ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ λειτουργεί ή κατασκευάζει εγκαταστάσεις συνολικής ισχύος άνω των 1.000 MW (από θερμικές και ανανεώσιμες πηγές). Ο Όμιλος διατηρεί επίσης παρουσία και στις αγορές της Ανατολικής Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Βορείου Αφρικής. Διαθέτει δύο εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρείες, την μητρική ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και την ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, η οποία συγκεντρώνει το σύνολο των δραστηριοτήτων στον χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ).

Η GDF SUEZ αναπτύσσει την επιχειρηματική της δράση με βάση ένα μοντέλο υπεύθυνης ανάπτυξης που λαμβάνει υπόψη του σημαντικές προκλήσεις: της ανταπόκρισης στις ενεργειακές ανάγκες, της διασφάλισης της παροχής ενέργειας, της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής και της μεγιστοποίησης της χρήσης των διαθέσιμων πόρων. Ο Όμιλος προσφέρει καινοτόμες ενεργειακές λύσεις υψηλής απόδοσης σε ανθρώπους, πόλεις και επιχειρήσεις, βασιζόμενος σε ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο παροχής φυσικού αερίου, μία ευέλικτη παραγωγική βάση με χαμηλές εκπομπές CO2 και μοναδική εξειδίκευση σε τέσσερις βασικούς τομείς: φυσικό αέριο, υπηρεσίες ενεργειακής απόδοσης, ανεξάρτητη παραγωγή ενέργειας και υπηρεσίες περιβάλλοντος. Η GDF SUEZ απασχολεί 200.650 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο και το 2009 εμφάνισε έσοδα 79,9 δις. ευρώ. Η GDF SUEZ είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια των Βρυξελλών, του Λουξεμβούργου και του Παρισιού και συμμετέχει στους κύριους διεθνείς χρηματιστηριακούς δείκτες (CAC 40, BEL 20, DJ Stoxx 50, DJ Euro Stoxx 50, Euronext 100, FTSE Eurotop 100, MSCI Europe, ASPI Eurozone και ECPI Ethical Index EMU).

Στην Ελλάδα η GDF SUEZ ενεργοποιείται στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας μέσω των θερμοηλεκτρικών σταθμών ΗΡΩΝ Ι και ΗΡΩΝ ΙΙ (κοινές εταιρείες με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ). Ο Όμιλος έχει ενεργή παρουσία στις υπηρεσίες ενέργειας μέσω της COFELY HELLAS ΑΕ στους τομείς της λειτουργίας και συντήρησης τεχνικών εγκαταστάσεων κα της διαχείρισης εγκαταστάσεων. Η SUEZ ENVIRONEMENT κατέτει το 5% του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΥΑΘ (Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης).

Οι Όμιλοι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και GDF SUEZ κατέληξαν σε συμφωνία συνεργασίας στον τομέα της ενέργειας. Η συμφωνία προβλέπει την απόκτηση από την GDF SUEZ ποσοστού 50% στις δύο πρώτες ενεργειακές μονάδες του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στη Βοιωτία (Ήρων I και Ήρων II). Η συμφωνία προβλέπει, επίσης, την από κοινού διοίκηση – διαχείριση των δύο ενεργειακών μονάδων.


Η μονάδα φυσικού αερίου ανοικτού κύκλου Ήρων I ισχύος 150 MW λειτουργεί ήδη από το 2004, όντας η πρώτη ιδιωτική ενεργειακή μονάδα στην Ελλάδα. Η μονάδα φυσικού αερίου συνδυασμένου κύκλου Ήρων II ισχύος 450 MW είναι υπό κατασκευή και αναμένεται να τεθεί σε εμπορική λειτουργία μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2010.

Η συμφωνία υπόκειται στις προβλεπόμενες από το Νόμο εγκρίσεις.

Η συνεργασία των δύο πλευρών στις ανωτέρω μονάδες κρίνεται εξαιρετικά επωφελής, καθώς αφορά δύο ισχυρά επιχειρηματικά σχήματα με συμπληρωματικές δραστηριότητες. Ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ κατέχει κορυφαία θέση στην Ελλάδα στους τομείς της ηλεκτροπαραγωγής, των κατασκευών, του real estate και των παραχωρήσεων, ενώ η GDF SUEZ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους διεθνώς στον τομέα της ενέργειας, κατέχοντας έναν σημαντικό αριθμό ενεργειακών μονάδων.

Η ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΕ, θυγατρική των ΓΕΚ και ΤΕΡΝΑ, όντας η πρώτη και μοναδική αυτήν την στιγμή ιδιωτική μονάδα παραγωγής ενέργειας από θερμικές πηγές, συμμετείχε στον διαγωνισμό του ΔΕΣΜΗΕ για την χρηματοδότηση, κατασκευή και λειτουργία μονάδας συνδυασμένου κύκλου 400 MW με καύσιμο το φυσικό αέριο (η μοναδική ελληνική συμμετοχή). Ο όμιλος των εταιρειών ΓΕΚ και ΤΕΡΝΑ ήδη από το 1998 έχει τοποθετηθεί στρατηγικά στην αγορά της παραγωγής ενέργειας αναπτύσσοντας τα πρώτα του αιολικά πάρκα, ενώ συνέχισε το 2004 το ευρύ επενδυτικό του πρόγραμμα στον χώρο των θερμικών εργοστασίων με την κατασκευή μονάδας 147 MW με καύσιμο το φυσικό αέριο. Η εγκατεστημένη ισχύς του Ομίλου ανέρχεται ήδη σε 256 ΜW ενώ οι ολοκληρωμένες επενδύσεις υπερβαίνουν σε αξία τα 200 εκ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι στρατηγικός στόχος του Ομίλου είναι η σημαντική και άμεση επέκταση των δραστηριοτήτων του στην θερμική ηλεκτροπαραγωγή είτε στα πλαίσια των διαγωνισμών του Διαχειριστή του Συστήματος είτε εκτός αυτών, στοχεύοντας στον πολλαπλασιασμό της εγκατεστημένης ισχύος του μέσα στα επόμενα χρόνια.

Η BMW σε συνεργασία με τον ενεργειακό όμιλο ΗΡΩΝ, προσφέρει δωρεάν παροχή ηλεκτρικής ενέργειας σε όλους τους νέους κατόχους του i3. Πιο συγκεκριμένα, κάθε νέος ιδιοκτήτης του μοντέλου, μπορεί να επωφεληθεί από δύο διαφορετικά σχήματα επιδότησης.

Το πρώτο είναι παροχή δωρεάν ενέργειας για 20.000 χιλιόμετρα, με την προϋπόθεση ο κάτοχος να συνάψει συμβόλαιο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με τον ενεργειακό όμιλο ΗΡΩΝ.

Το δεύτερο είναι δωρεάν ενέργεια για 100.000 χιλιόμετρα, επίσης με συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΗΡΩΝ και επιπλέον την υποχρέωση να φέρει επικολλημένο στο όχημά του, προωθητικό δημιουργικό του ομίλου για διάστημα 24 μηνών. Αυτό το σχήμα επιδότησης, μπορεί να συνδυαστεί και με προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα της BMW Financial Services, με μηνιαία δόση από 295€/μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της BMW i ή να καλέσετε το κέντρο επικοινωνίας πελατών στο τηλέφωνο: 210 91 18 101 από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 09:00 έως τις 18:00.

H BMW i και ο Ενεργειακός Όμιλος ΗΡΩΝ προχωρούν σε μια στρατηγική συνεργασία, που ως αντικείμενο έχει την παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας στους νέους ιδιοκτήτες BMW i3.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε νέος ιδιοκτήτης BMW i3, μπορεί να επωφεληθεί από την παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία μπορεί να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες του BMW i 3 έως και για 100.000 χλμ.

Η παροχή δωρεάν ενέργειας αφορά σε δύο διαφορετικά σχήματα επιδότησης:

α) Παροχή δωρεάν ενέργειας για 20.000 χλμ.: Μοναδική προϋπόθεση σε αυτήν την περίπτωση, είναι ο νέος ιδιοκτήτης BMW i3 να συνάψει συμβόλαιο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με τον Ενεργειακό Όμιλο ΗΡΩΝ.

β) Παροχή δωρεάν ενέργειας για 100.000 χλμ: Για τη συγκεκριμένη επιδότηση, υφίστανται δύο προϋποθέσεις: 1) Ο νέος ιδιόκτητης πρέπει να συνάψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ενεργειακό Όμιλο ΗΡΩΝ και 2) Ο νέος ιδιοκτήτης οφείλει να φέρει επικολλημένο στο όχημά του, προωθητικό δημιουργικό του Ενεργειακού Ομίλου ΗΡΩΝΑ, για διάστημα 24 μηνών.

Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας αυτής, η αγορά ενός BMW i3 γίνεται ακόμα πιο προσιτή, καθώς η παροχή δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας έως και για 100.000 χλμ., μπορεί να συνδυαστεί και με το νέο προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα της BMW Financial Services , με μηνιαία δόση από 295€/μήνα.