Επικοινωνήστε μαζί μας στο

213 0 333 000

και ...κάντε το λογαριασμό!

Επικοινωνία 18228

Ο «Καρυοθραύστης», η διαχρονική παράσταση μπαλέτου του Τσαϊκόφσκι, επέστρεψε στην Εθνική Λυρική Σκηνή σε μια νέα εκδοχή προσαρμοσμένη για μικρούς θεατές. Ο ΗΡΩΝ και το Ίδρυμα ENGIE, ως μεγάλοι χορηγοί, στήριξαν την παράσταση, με μήνυμα την ενίσχυση της πρόσβασης στον πολιτισμό παιδιών από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Σε καιρό οικονομικής και κοινωνικής κρίσης ο ΗΡΩΝ και το ίδρυμα ENGIE γνωρίζουν ότι ο πολιτισμός αποτελεί εφαλτήριο κοινωνικής προόδου. Για το λόγο αυτό, υποστηρίζουν την ανάγκη για ισότιμη πρόσβαση όλων των κοινωνικών ομάδων στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας. Με τη προσδοκία, λοιπόν, οι παραστάσεις του «Καρυοθραύστη» να αποτελέσουν τόπο συνάντησης μικρών θεατών από όλες τις κοινωνικές τάξεις και ομάδες, ο ΗΡΩΝ και το Ίδρυμα ENGIE στηρίξαν την παραγωγή αυτή, η οποία αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Ο «Καρυοθραύστης» πρωτοπαρουσιάστηκε στο αυτοκρατορικό θέατρο Μαριίνσκι της Αγίας Πετρούπολης, το 1892, και έκτοτε αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα μπαλέτα του κόσμου κι ένα από τα πιο γνωστά έργα του Τσαϊκόφσκι. Στις 13 Ιανουαρίου ανέβηκε για δέκα παραστάσεις στη νέα στέγη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με την επιμέλεια χορογραφίας του Ρενάτο Τζανέλλα. Η παράσταση εισάγει του μικρούς θεατές σε ένα παραμυθένιο κόσμο με δυσδιάκριτα όρια μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας καθώς τα παιδιά παρακολουθούν την ιστορία ενηλικίωσης της Κλάρας και μαθαίνουν ότι η αγάπη υπερνικά τα εμπόδια και το φόβο. Στηρίζοντας την παράσταση «Καρυοθραύστης» ο ΗΡΩΝ και το Ίδρυμα ENGIE ευελπιστούν ότι παιδιά από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες θα έχουν ισότιμη πρόσβαση στον πολιτισμό και τα όνειρα.

Συμμετέχοντας στη συλλογική προσπάθεια στήριξης όσων επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Αττική, ο Όμιλος ΗΡΩΝ θα προσφέρει δωρεάν ρεύμα για 30 ημέρες στους οικιακούς πελάτες του και στους επαγγελματικούς πελάτες του (τιμολόγια Γ21, & Γ22) που κατοικούν στον δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας. Την ίδια στιγμή ο όμιλος ΗΡΩΝ προσφέρει επιμήκυνση της περιόδου εξόφλησης του λογαριασμού για 30 μέρες σε καταναλώσεις που αφορούν το μήνα Νοέμβριο, στους πελάτες του ομίλου ΗΡΩΝ της Μέσης Τάσης (βιομηχανίες), του δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας. Στόχος της πρωτοβουλίας, και ευχή της Διοίκησης και των εργαζομένων του Ομίλου ΗΡΩΝ, είναι να επιστρέψει η καθημερινότητα των κατοίκων των περιοχών αυτών σε συνθήκες ομαλότητας, το συντομότερο δυνατόν.

Η εταιρεία ΗΡΩΝ, στο πλαίσιο συνεργασίας της με την Τράπεζα Πειραιώς για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow, συμμετέχει στο πρωτοποριακό εγχείρημα των e-branch της Τράπεζας Πειραιώς και βρίσκεται, για ένα μήνα, στα καταστήματα Αμπελοκήπων και Χαλανδρίου.

Οι επισκέπτες των e-branch, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν εκπροσώπους του ομίλου ΗΡΩΝ σε ένα οικείο και φιλικό περιβάλλον και να ενημερωθούν για το καινούργιο πρόγραμμα «Νυχτερινή Χρέωση 24/7» και τις υπηρεσίες της εταιρίας.

Οι ενδιαφερόμενοι, στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, μπορούν να επωφεληθούν, καθώς μέσα από τα e-branch της Τράπεζας τους δίνεται η δυνατότητα :

  • να ενταχθούν στο δίκτυο του ομίλου ΗΡΩΝ, προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, με μια απλή διαδικασία που ολοκληρώνεται αυθημερόν μέσα σε μόλις 10 λεπτά και με την ολοκλήρωση της αίτησής τους,
  • να κερδίσουν 5000 yellows με την ενεργοποίησή τους στο δίκτυό του ΗΡΩΝ εφόσον είναι ήδη μέλη του yellow, ή πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο Πρόγραμμα από το e-branch.

Τα Μέλη του Προγράμματος yellow, απολαμβάνουν επιπλέον προνόμια από τη συνεργασία με τον ΗΡΩΝ, καθώς μπορούν να εξοφλούν το λογαριασμό τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πληρωμής στο www.heron.gr και να:

  • κερδίζουν άμεσα 10 φορές περισσότερα yellows με τη χρήση των καρτών της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα ή/και να
  • εξαργυρώνουν yellows online, εύκολα και γρήγορα, μειώνοντας ακόμα περισσότερο το κόστος του μηνιαίου λογαριασμού ρεύματός τους.

Τα e-branch της Τράπεζας Πειραιώς είναι πλήρως αυτοματοποιημένα ηλεκτρονικά καταστήματα με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας (τις καθημερινές μέχρι τις 21.00, καθώς και το Σάββατο μέχρι τις 17.00), όπου οι πελάτες πραγματοποιούν αυτόματες τραπεζικές συναλλαγές με τη χρήση καινοτόμων ψηφιακών υπηρεσιών και την καθοδήγηση εκπαιδευμένου προσωπικού. Πρόκειται για πρωτοποριακά καταστήματα Σύγχρονης Τραπεζικής Εμπειρίας, στα οποία οι πελάτες πραγματοποιούν ένα ευρύ φάσμα καθημερινών τραπεζικών συναλλαγών με την ασφάλεια, ταχύτητα κι ευκολία που προσφέρει η ψηφιακή εποχή.

Η συνεργασία του ομίλου ΗΡΩΝ με την Τράπεζα Πειραιώς εντάσσεται στα πλαίσια της συνολικής προσπάθειας της εταιρίας να ενισχύει καινοτόμες πρωτοβουλίες ψηφιακού χαρακτήρα και να δημιουργεί σχέσεις δέσμευσης με τους καταναλωτές που τον επιλέγουν, δίνοντας αξία στις καθημερινές τους συναλλαγές.

Με την ευκαιρία της επίσημης επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν στην Ελλάδα, το Ίδρυμα ENGIE και ο ΗΡΩΝ υπέγραψαν συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (GNO), για τη χορηγία παραστάσεων όπερας που απευθύνονται σε παιδιά.

Το Ίδρυμα ENGIE και ο ΗΡΩΝ θα στηρίξουν την παραγωγή των παιδικών παραστάσεων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και θα απευθύνουν κάλεσμα σε νέους που προέρχονται από μειονεκτικές και μεταναστευτικές οικογένειες, χάρη σε συμφωνία με τοπικές ΜΚΟ. Η υποστήριξη της κοινωνικής ένταξης και της πρόσβασης στον πολιτισμό για όλους ικανοποιεί τις βασικές αξίες της ENGIE και της HERON.

Η υπογραφή πραγματοποιήθηκε παρουσία του Gérard Mestrallet, Προέδρου του Ιδρύματος ENGIE και Πρόεδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της ENGIE, του κ. Αθανάσιου Θεοδωρόπουλου, Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Λ.Σ., καθώς και των κκ. Γιώργου Κούβαρη, Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της HERON, και κ. Γιώργου Δανιόλου, Διευθύνοντος Συμβούλου ENGIE HELLAS & ΗΡΩΝ.

Τον Ιανουάριο του 2017, η ENGIE κέρδισε μια πενταετή σύμβαση συνολικής διαχείρισης εγκαταστάσεων για το νέο Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (SNFCC) στην Αθήνα, όπου βρίσκεται η Εθνική Λυρική Σκηνή.

 

 

Η ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε. ιδρύθηκε από τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ο οποίος κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της παραγωγής ενέργειας από συμβατικές και Ανανεώσιμες Πηγές (ΑΠΕ) στην Ελλάδα και διεθνώς. Το 2009, εισέρχεται στη μετοχική σύνθεση η ENGIE (πρώην GDF Suez), ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος παραγωγός και προμηθευτής ηλεκτρικής ενέργειας στον κόσμο. Επιπλέον, το Μάρτιο του 2014, ολοκληρώνεται επιτυχώς η είσοδος και της QATAR PETROLEUM (μέσω της εταιρείας QPI GAS & POWER OPC.), μίας ακόμη παγκόσμιας ηγετικής δύναμης στον ενεργειακό χάρτη, στο μετοχικό κεφάλαιο του σταθμού ηλεκτροπαραγωγής ΗΡΩΝ ΙΙ.
Η ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε. είναι ο πρώτος ιδιωτικός Όμιλος που δραστηριοποιήθηκε στα πλαίσια της απελευθερωμένης αγοράς ενέργειας στην Ελλάδα. Κατασκεύασε και λειτουργεί επιτυχώς από το 2004, την πρώτη ιδιωτική μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στην Ελλάδα. Το 2009, ακολούθησε ένας δεύτερος σταθμός συνδυασμένου κύκλου στην ίδια θέση.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 71ο Ντέρμπυ Ιπποδρόμου ΟΠΑΠ, την Τετάρτη 5 Ιουλίου στο Μαρκόπουλο Αττικής, με χορηγό τον ΗΡΩΝ.

Σε μια μεγάλη γιορτή –whole day event-, επισφραγίζοντας την αλλαγή σελίδας στις ελληνικές ιπποδρομίες, έλαβαν χώρα εντυπωσιακοί αγώνες, happenings και παράλληλες δραστηριότητες, στις οποίες ο ΗΡΩΝ, ως μέγας χορηγός, έδωσε το ηχηρό παρόν, βραβεύοντας το best demonstrated horse –το άλογο με την καλύτερη παρουσία στους αγώνες, καθώς και τον νικητή της 1ης ιπποδρομίας –ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ ΗΡΩΝ.

Στα πλαίσια της ευρύτερης συνεργασίας ΗΡΩΝ – ΟΠΑΠ, ο ΗΡΩΝ μέγας χορηγός του 71ου ελληνικού derby ΟΠΑΠ, υποδέχθηκε τους καλεσμένους του παρέχοντας πληροφορίες και όλα τα τελευταία νέα της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, ενημερώνοντας παράλληλα για την εξοικονόμηση ενέργειας που απολαμβάνουν στον ΗΡΩΝ, με τα νέα οικονομικά του προγράμματα HOME 1+1 & HOME 1+1 Νυχτερινό.

Περισσότεροι από 6.000 θεατές, φίλιπποι, εκπρόσωποι της πολιτείας, πολιτικών κομμάτων, του επιχειρηματικού κόσμου και μέσων ενημέρωσης, αθλητές και καλλιτέχνες κατέκλισαν τις κερκίδες και παρακολούθησαν μια άρτια αγωνιστικά και οργανωτικά ιπποδρομιακή συγκέντρωση, που περιλάμβανε συνολικά επτά κούρσες με πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις. Οι θεατές, εκτός από τις ιπποδρομίες, παρακολούθησαν ένα ιππικό show από επαγγελματίες αθλητές της ιππασίας, καθώς και μια εντυπωσιακή επίδειξη μηχανοκίνητου αθλητισμού, με kart cross οχήματα και επαγγελματίες οδηγούς σε ειδικά σχεδιασμένη πίστα.

Η εταιρεία ΗΡΩΝ σε συνεργασία με το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen καινοτομούν και φέρνουν στην Ελλάδα τη νέα ευρωπαϊκή τάση που κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος. Η ΗΡΩΝ και το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen προσφέρουν δωρεάν φόρτιση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου στους επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού.

Η εξέλιξη της τεχνολογίας των αυτοκινήτων και των μπαταριών έχει καταστήσει πλέον την ηλεκτροκίνηση μια απτή πραγματικότητα, η οποία αλλάζει ριζικά τα δεδομένα της αυτοκίνησης. Όσο εξαπλώνονται και εξελίσσονται τα ηλεκτρικά οχήματα, τόσο περισσότερο ο ανεφοδιασμός τους μετατρέπεται σε σημείο υπεροχής τους έναντι των αυτοκινήτων με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Η πρωτοποριακή σύμπραξη της ΗΡΩΝ με το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen καθιστά τη φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων μια εξαιρετικά απλή και ανέξοδη διαδικασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ελληνική αγορά το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen είναι, ένα από τα λίγα μέχρι στιγμής σημεία δωρεάν φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και προσδοκά να προσφέρει νέες εναλλακτικές στους επισκέπτες χρήστες ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Μια επίσκεψή σας στον απόλυτο προορισμό shopping για όλη την οικογένεια, θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε από κοντά τα πρωτοποριακά σημεία φόρτισης όσο απολαμβάνετε τις έξυπνες αγορές σας από αγαπημένα designer brands 35-70% πιο φθηνά όλο το χρονό.

Το πρόγραμμα αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας ΗΡΩΝ και έχει ως κύριο στόχο να γίνουν ευρέως γνωστά τα οφέλη της χρήσης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, τα οποία δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον όπως τα συμβατικά αυτοκίνητα και δημιουργούν νέες συνθήκες για την αυτοκινητοβιομηχανία αλλά και για την καθημερινότητα μας. Στην ΗΡΩΝ, η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος υπερβαίνει κάθε επιχειρηματικό στόχο και προτεραιότητα. Ο σχεδιασμός και το εύρος των δραστηριοτήτων της εξελίσσονται προσεκτικά με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, με ευθύνη και σεβασμό στη διαφύλαξη του φυσικού πλούτου.

Στη σύναψη συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων προχώρησε η εταιρεία ΗΡΩΝ.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής διοργανώνεται ημερίδα με θέμα «Η νέα σου Ενέργεια, Εξοικονόμηση και Αναβάθμιση», για τα μέλη – Ξενοδόχους του Νομού την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Du Lac στα Ιωάννινα. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν ειδικά πακέτα και λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας για την ανάδειξη και την αναβάθμιση της ποιότητας των τουριστικών καταλυμάτων της Ηπείρου.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνεργασίας ΗΡΩΝ - Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων, τα μέλη της Ένωσης μπορούν να απολαμβάνουν τις πιο ανταγωνιστικές τιμές αλλά και επιπλέον μοναδικά προνόμια. μέσω ειδικών συμφωνιών ποτυ έχει συνάψει ο ΗΡΩΝ, με εταιρείες που το αντικείμενό τους  είναι σχετικό με τον ξενοδοχειακό κλάδο.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα υπάρξει αναλυτική παρουσίαση των ειδικών προγραμμάτων για τους ξενοδόχους της Ηπείρου με ομιλίες από τους κ.κ. Φώτη Οικονομίδη,  Διευθυντή Πωλήσεων ΗΡΩΝ, Στυλιανό Στυπίδη, εμπορικό διευθυντή της ENGIE, και Γεώργιο Νικολαΐδη, Διευθυντή Ξενοδοχειακών Πωλήσεων της COCOMAT

Σημείωση: Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει Cocktail Buffet  

Η εταιρεία ΗΡΩΝ πραγματοποιεί πρόγραμμα οικονομικής υποστήριξης της εθελοντικής οργάνωσης +Πλευση και γίνεται συνοδοιπόρος στο ταξίδι ανθρωπιάς και προσφοράς για τους ακρίτες των νησιών μας.

Το πρόγραμμα αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων Εταιρικής Κοινωικής Ευθύνης της εταιρείας ΗΡΩΝ και  έχει ως στόχο τη συμβολή στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης  των ακριτικών νησιών της χώρας μας (Κίμωλος, Φολέγανδρος, Σίκινος, Σχοινούσα, Πάτμος, Αρκιοί, Λειψοί, Αγαθονήσι κ.ά.). συνδράμοντας τις προσπάθειες για εξασφάλιση ίσης πρόσβασης στις ιατρικές υπηρεσίες, στην εκπαίδευση και την μόρφωση για τους κατοίκους των ακριτικών νησιών του Αιγαίου.

Η +Πλευση (Σύμπλευση) είναι μια Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, η οποία απαρτίζεται από γιατρούς – εθελοντές, με σκοπό την υποστήριξη και αναβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων των Ελληνικών ακριτικών νήσων. Αμιγώς εθελοντικού χαρακτήρα, η +Πλευση οργανώνει δράσεις καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, με στόχο την μέγιστη δυνατή προσφορά προς τα ακριτικά νησιά.  Σκοπός η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των ακριτών μέσω, πρωταρχικά, της παροχής δωρεάν ιατρικών εξετάσεων και της δημιουργίας έργων υποδομής στις τοπικές κοινωνίες.

Κύρια δράση της +Πλεύσης – και επιστέγασμα των προσπαθειών όλου του έτους, αποτελεί ο ετήσιος διάπλους της. Η +Πλευση, επιπροσθέτως, διοργανώνει δράσεις πολιτιστικού περιεχομένου, με σκοπό να συμβάλει στον πολιτισμό και την παιδεία στις τοπικές κοινωνίες, καθώς και να συνδράμει σε εκπαιδευτικές υποδομές. Ενδεικτικά αναφέρουμε, την κατασκευή προαύλιου χώρου – πολυγηπέδου στο Δημοτικό Σχολείο Θηρασιάς, τα γήπεδα πολλαπλών χρήσεων στη Σχοινούσα και τις παιδικές χαρές στην Κίμωλο, Σίκινο και Ηρακλειά.

Η εταιρεία ΗΡΩΝ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Τράπεζα Πειραιώς στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιβράβευσης yellow, Με τη νέα αυτή συνεργασία οι πελάτες της εταιρείας ΗΡΩΝ, που είναι και Μέλη του Προγράμματος yellow, θα απολαμβάνουν επιπλέον προνόμια, καθώς θα μπορούν να εξοφλούν το λογαριασμό τους μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας πληρωμής στο www.heron.gr και να:

  • κερδίζουν άμεσα 10 φορές περισσότερα yellows με τη χρήση των καρτών της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα ή/και να
  • εξαργυρώνουν yellows online εύκολα και γρήγορα, μειώνοντας ακόμα περισσότερο το κόστος του μηνιαίου λογαριασμού ρεύματός τους!

Συμπληρωματικά, δίνεται η  δυνατότητα εξαργύρωσης με Δωροεπιταγή yellow only της εταιρείας ΗΡΩΝ, που μπορεί να αποκτηθεί στο www.yellowday.gr, ή σε ένα από τα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μεγάλη εμπορική συνεργασία  ΗΡΩΝΠρόγραμμα yellow της Τράπεζας Πειραιώς στον ακόλουθο σύνδεσμο (link) (http://yellow.piraeusbank.gr/el/synergates/stratigikoi-synergates/heron)


ΗΡΩΝ – Στην πρωτοπορία της ενέργειας από το 2004

Η ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε., πρωτοπορώντας στον τομέα της απελευθέρωσης της αγοράς ενέργειας στην Ελλάδα, ανέπτυξε και λειτουργεί με επιτυχία τον πρώτο σταθμό ηλεκτροπαραγωγής στη χώρα, ήδη από το 2004. Με ιδρυτή τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, εκ των κορυφαίων εθνικών επιχειρηματικών ομίλων στους τομείς των κατασκευών, των παραχωρήσεων, της ανάπτυξης ακινήτων και της παραγωγής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές (ΑΠΕ), η εταιρεία αποτελεί σήμερα το επιτυχές επιχειρηματικό αποτέλεσμα της στρατηγικής συνεργασίας του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με τον Όμιλο ENGIE. Με ισχυρή παρουσία σε όλη την αλυσίδα της ενέργειας σε 70 χώρες στον κόσμο, ο Όμιλος ΕΝGIE είναι ο Νο1 ανεξάρτητος παραγωγός ενέργειας παγκοσμίως και, ταυτόχρονα, ο μεγαλύτερος εισαγωγέας υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Ευρώπη, αφιερώνοντας πλέον το 50% των νέων έργων ηλεκτροπαραγωγής στις ΑΠΕ. Με βάση το παραγωγικό δυναμικό και την ισχυρή μετοχική της σύνθεση (50% ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ – 50% ENGIE) η εταιρεία βρίσκεται στην πρωτοπορία της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στους τελικούς καταναλωτές από τότε που ξεκίνησε η απελευθέρωση της λιανικής αγοράς ρεύματος το 2010. Σήμερα, κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στους τομείς της βιομηχανίας και του μεγάλου εμπορίου μεταξύ των ιδιωτών προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας, διευρύνοντας διαρκώς την πελατειακή βάση της στον τομέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων  αλλά και στα νοικοκυριά της χώρας. Ταυτόχρονα, πρωταγωνιστεί στα πρώτα βήματα της απελευθέρωσης της αγοράς φυσικού αερίου στην Ελλάδα.

O Γιώργος Κούβαρης και ο Γιώργος Δανιόλος είναι από την 1/4/2017 το νέο ηγετικό δίδυμο στη διοίκηση του ΗΡΩΝ, αναλαμβάνοντας τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και του Διευθύνοντος Συμβούλου αντίστοιχα. 

Σελίδα 1 από 2

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.
Θέλω να μάθω περισσότερα Συμφωνώ