Για την ορθότερη περιήγησή σου στον ιστότοπό μας, προτείνεται η χρήση άλλου browser (Edge, Firefox, Chrome, Safari).
e-Contract
ECO
ENERGY
04/04
ECO UP
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΣΠΙΤΙ & ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ο ΗΡΩΝ, ο κορυφαίος ιδιώτης παραγωγός και προμηθευτής Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Ελλάδα, ενώνει τις δυνάμεις του με την VOLVO, παγκόσμια πρωτοπόρο στην ηλεκτροκίνηση, δημιουργώντας το πρόγραμμα EcoDrive HOME VOLVO ELECTRIC.

EcoDrive
HOME
VOLVO ELECTRIC

ΠΩΣ ΕΠΩΦΕΛΟΥΜΑΙ

Ο ΗΡΩΝ, ο κορυφαίος ιδιώτης παραγωγός και προμηθευτής Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Ελλάδα, ενώνει τις δυνάμεις του με την VOLVO, παγκόσμια πρωτοπόρο στην ηλεκτροκίνηση, δημιουργώντας το πρόγραμμα EcoDrive HOME VOLVO ELECTRIC. Με την υπηρεσία EcoDrive HOME VOLVO ELECTRIC, ο ΗΡΩΝ προσφέρει σε όλους τους κατόχους Αμιγώς Ηλεκτρικού Αυτοκινήτου VOLVO ρεύμα με νυχτερινή χρέωση όλο το 24ωρο, μηδενικό πάγιο και δωρεάν τη φόρτιση του ηλεκτρικού τους αυτοκινήτου για ένα χρόνο!

Χρησιμοποιώντας ηλεκτρικό αυτοκίνητο αφήνεις το δικό σου «πράσινο» αποτύπωμα, με τον ΗΡΩΝΑ να συμμετέχει σε αυτό προσφέροντας το πρόγραμμα EcoDrive HOME VOLVO ELECTRIC με τα εξής πρόσθετα χαρακτηριστικά:
 • Πράσινο Πιστοποιητικό με το οποίο βεβαιώνεται ότι για την ηλεκτρική ενέργεια που κατανάλωσες, έχει παραχθεί ισόποση ενέργεια από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (Εγγύηση Προέλευσης).
 • Ηλεκτρονικό Πιστοποιητικό Δενδροφύτευσης, με την 12μηνη παραμονή σου στο Πρόγραμμα, καθώς ο ΗΡΩΝ αναλαμβάνει για εσένα, το κόστος αγοράς και φύτευσης ενός δένδρου, στα πλαίσια αναδασώσεων και εν γένει δενδροφυτεύσεων.
 • Hλεκτρονική λήψη του λογαριασμού σου, για εξοικονόμηση χαρτιού και φροντίδα του περιβάλλοντος.

ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ

Πάγιο (€/μήνα)

Χρέωση Ηλεκτρικής Ενέργειας ημέρας  (€/kWh)

Χρέωση Ηλεκτρικής Ενέργειας νύχτας (€/kWh)

Δωρεάν Ποσότητα Ηλεκτρικής Ενέργειας (kWh/μήνα)

0

0,0785

0,0785

150

Διάρκεια σύμβασης: 12 μήνες 

Οι τιμές του ως άνω πίνακα αποτελούν τις Χρεώσεις Προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας υπό την προϋπόθεση μη ενεργοποίησης της αναπροσαρμογής εκκαθάρισης αγοράς σύμφωνα με τον όρο 7.3 των Γενικών Όρων του Προγράμματος, δείτε εδώ. Οι τιμές του ως άνω πίνακα δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ & ρυθμιζόμενες χρεώσεις.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

 1. Μηδενική εγγύηση/προκαταβολή μέσω της ενεργοποίησης της πάγιας εντολής.

 1. ΠΩΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ;

  Γίνε πελάτης ΗΡΩΝ, εύκολα και απλά και απόλαυσε μοναδικά προνόμια, σχεδιασμένα ειδικά για εσένα!

 2. ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΩ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ;

  Χρειάζεσαι... αλλαγή; Έλα στον ΗΡΩΝΑ! Άλλαξε προμηθευτή, σύντομα και απλά, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες, και πάρε τη δύναμη της ενέργειας, στα χέρια σου! Τόσο εύκολα!

 3. ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ! ΤΙ ΚΑΝΩ;

  Μπαίνεις σε νέο σπίτι και αναρωτιέσαι πώς θα μπουν τα πράγματα σε τάξη; Απλά βάλε τον ΗΡΩΝΑ στο πρόγραμμα, και απόλαυσε τη νέα καθημερινότητά σου, με δύναμη και ενέργεια! Εύκολα και σίγουρα.

Κάνε την αίτησή σου
ηλεκτρονικά και κέρδισε
50€ Δώρο Εγγραφής!

Βρες κι εσύ το Πρόγραμμα που ταιριάζει στις ανάγκες σου και πάρε τη δύναμη της ενέργειας στα χέρια σου! Κάνε τώρα την εγγραφή σου ηλεκτρονικά, μέσω e-contract, και επωφελήσου από μοναδικές προσφορές!

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
QUESTION 01
Πόσο χρήσιμες σου φάνηκαν οι πληροφορίες σχετικά τα θέματα που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 02
Βρήκες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσουν;
QUESTION 03
Πόσο εύκολα βρήκες τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 04
Θα έλεγες ότι οι εντυπώσεις σου από το σύνολο της ιστοσελίδας ΗΡΩΝ είναι ικανοποιητικές;
QUESTION 05
Υπάρχει κάτι επιπλέον, που θα ήθελες να υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν το βρήκες;