e-Contract

ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος υπερβαίνει κάθε επιχειρηματικό στόχο και προτεραιότητα. Η φιλοδοξία μας είναι να συνεισφέρουμε σε μία αρμονική πρόοδο και εξέλιξη, λαμβάνοντας θέση σε μείζονες παγκόσμιες προκλήσεις, όπως είναι η μάχη ενάντια στην υπερθέρμανση, η πρόσβαση όλων στην ενέργεια και η δυνατότητα μετακίνησης.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ό,τι συμβαίνει στην κοινωνία, μας αφορά και μας αγγίζει όλους. Γι’ αυτό, δεν κλείνουμε τα μάτια. Σε κάθε κοινωνική ανάγκη, είμαστε εκεί, με όλη μας την ενέργεια, για ένα περιβάλλον πιο υπεύθυνο, πιο ηθικό και κοινωνικά ευσυνείδητο.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Συμμετέχουμε ενεργά σε δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό. Υποστηρίζουμε την ανάγκη για ισότιμη πρόσβαση όλων των κοινωνικών ομάδων στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Στόχος μας να αποτελέσουμε τον κινητήριο μοχλό που θα κινητοποιήσει όλους τους φορείς, οι οποίοι μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση της ενεργειακής ένδειας στη χώρα.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

Προτρέπουμε συνεργάτες και εργαζομένους να προσφέρουν το χρόνο τους για καλό σκοπό. Εθελοντικές δράσεις, που γίνονται με καλή ενέργεια και διάθεση αφιλοκερδούς προσφοράς.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  • ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
    • ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
    • ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ
19.06.2019

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ».

O HΡΩΝ είναι ενεργό και αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας και είναι πάντα πρόθυμος να συμβάλλει με όλη του την ενέργεια, στην κάλυψη τρεχουσών αναγκών.

Έτσι, την Παρασκευή 7 Ιουνίου, οι ΗΡΩΕΣ του ΗΡΩΝΑ, συνεπείς στις αξίες Εταιρικής Κοινωνική...

27.07.2018

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν τις τελευταίες μέρες τη χώρα μας. Σε μια προσπάθεια συνεισφοράς στη μαζική κινητοποίηση αλληλεγγύης των τελευταίων ημέρων, ο ΗΡΩΝ ανακοινώνει το πάγωμα των οφειλών όλων...

22.01.2018

ΧΟΡΗΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ»

Ο «Καρυοθραύστης», η διαχρονική παράσταση μπαλέτου του Τσαϊκόφσκι, επέστρεψε στην Εθνική Λυρική Σκηνή σε μια νέα εκδοχή προσαρμοσμένη για μικρούς θεατές. Ο ΗΡΩΝ και το Ίδρυμα ENGIE, ως μεγάλοι χορηγοί, στήριξαν την παράσταση, με μήνυμα την ενίσχυση...

23.11.2017

ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ.

Συμμετέχοντας στη συλλογική προσπάθεια στήριξης όσων επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Αττική, ο Όμιλος ΗΡΩΝ θα προσφέρει δωρεάν ρεύμα για 30 ημέρες στους οικιακούς πελάτες του και στους επαγγελματικούς πελάτες του (τιμολόγια Γ21, & Γ22...

08.09.2017

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Με την ευκαιρία της επίσημης επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν στην Ελλάδα, το Ίδρυμα ENGIE και ο ΗΡΩΝ υπέγραψαν συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (GNO), για τη χορηγία παραστάσεων όπερας, που απευθύνονται σε παιδιά.

Το Ίδρυμ...

14.06.2017

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ +ΠΛΕΥΣΗ

Η εταιρεία ΗΡΩΝ πραγματοποιεί πρόγραμμα οικονομικής υποστήριξης της εθελοντικής οργάνωσης +Πλευση και γίνεται συνοδοιπόρος στο ταξίδι ανθρωπιάς και προσφοράς για τους ακρίτες των νησιών μας.

Το πρόγραμμα αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων Ετ...

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΡΩΤΗΣΗ 01
Πόσο χρήσιμες σου φάνηκαν οι πληροφορίες σχετικά με τα θέματα που σε ενδιέφεραν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 02
Βρήκες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσουν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 03
Πόσο εύκολα βρήκες τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 04
Θα έλεγες ότι οι εντυπώσεις σου από το σύνολο της ιστοσελίδας ΗΡΩΝ είναι ικανοποιητικές;
ΕΡΩΤΗΣΗ 05
Υπάρχει κάτι επιπλέον, που θα ήθελες να υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν το βρήκες;