Local
Για την ορθότερη περιήγησή σου στον ιστότοπό μας, προτείνεται η χρήση άλλου browser (Edge, Firefox, Chrome, Safari).
e-contract

ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος υπερβαίνει κάθε επιχειρηματικό στόχο και προτεραιότητα. Η φιλοδοξία μας είναι να συνεισφέρουμε σε μία αρμονική πρόοδο και εξέλιξη, λαμβάνοντας θέση σε μείζονες παγκόσμιες προκλήσεις, όπως είναι η μάχη ενάντια στην υπερθέρμανση, η πρόσβαση όλων στην ενέργεια και η δυνατότητα μετακίνησης.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ό,τι συμβαίνει στην κοινωνία, μας αφορά και μας αγγίζει όλους. Γι’ αυτό, δεν κλείνουμε τα μάτια. Σε κάθε κοινωνική ανάγκη, είμαστε εκεί, με όλη μας την ενέργεια, για ένα περιβάλλον πιο υπεύθυνο, πιο ηθικό και κοινωνικά ευσυνείδητο.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Συμμετέχουμε ενεργά σε δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό. Υποστηρίζουμε την ανάγκη για ισότιμη πρόσβαση όλων των κοινωνικών ομάδων στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Στόχος μας να αποτελέσουμε τον κινητήριο μοχλό που θα κινητοποιήσει όλους τους φορείς, οι οποίοι μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση της ενεργειακής ένδειας στη χώρα.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ

Προτρέπουμε συνεργάτες και εργαζομένους να προσφέρουν το χρόνο τους για καλό σκοπό. Εθελοντικές δράσεις, που γίνονται με καλή ενέργεια και διάθεση αφιλοκερδούς προσφοράς.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

  • ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
    • ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ
    • ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ
15.07.2021

ΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ διευρύνει το πλαίσιο δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας και επιλέγει να εισέλθει στο χώρο της αθλητικής χορηγίας με σύνθημα «Από το σκοτάδι στο φως», στηρίζοντας τη νέα ελπιδοφόρα γενιά αθλητών που όχι μόνο έχουν το πείσμα και τη θέληση...

30.06.2021

ΗΡΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

Τη Χάρτα Διαφορετικότητας στις Επιχειρήσεις υπέγραψε στις 4 Ιουνίου 2021 η εταιρία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ σε συνεργασία με την Diversity Charter by Kean.

Η Χάρτα Διαφορετικότητας ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2019 και αποτελεί μία...

03.07.2020

ΔΕΙΠΝΟ ΑΓΑΠΗΣ.

Δίπλα στους άστεγους της Αθήνας βρέθηκε η Εταιρία Παραγωγής και Προμήθειας Ενέργειας «ΗΡΩΝ». Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, ανταποκρίθηκε για δεύτερη φορά στην πρόσκληση της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Δείπνο Αγάπ...

04.06.2020

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

Ο ΗΡΩΝ τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, με νέες υπηρεσίες ενέργειας που οδηγούν σε ένα πράσινο μέλλον με μηδενικές εκπομπές CO2.

Η προστασία του περιβάλλοντος και οι επενδύσεις στην καθαρή ενέργεια αποτελούν στρατηγικές προτεραιότητες...

24.04.2020

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΗΡΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟ "ΔΕΙΠΝΟ ΑΓΑΠΗΣ".

Στον Όμιλο ΗΡΩΝ έχουμε ως κύρια προτεραιότητα τους συνάνθρωπους μας που βρίσκονται σε ευάλωτη θέση, ειδικά τώρα που είμαστε όλοι αντιμέτωποι με την κρίση της δημόσιας υγείας.

Την Μ. Πέμπτη 16 Απριλίου 2020 οι εργαζόμενοι του ΗΡΩΝΑ σε συνεργασ...

16.04.2020

ENGIE KAI ΗΡΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΖΩΗΣ.

Η ENGIE Hellas και ο ΗΡΩΝ έχοντας ως κύριο μέλημά τους την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, προχώρησαν σε δωρεά μέσων ατομικής προστασίας και ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Εξέλιξη Ζωής.

Καθώς βρισκόμαστε όλοι μας αντιμέτωποι με την παγκόσμια πανδημ...

17.12.2019

ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

Ο ΗΡΩΝ ανακαλεί εγγυήσεις προέλευσης για τους πελάτες του, διασφαλίζοντας την παροχή πράσινης ενέργειας σε αυτούς, με μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα και παράλληλα συμβάλλει στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα που παρουσιάζει ως Προμηθευτής!  

Για...

21.10.2019

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΗΡΩΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ.

Ο όμιλος ΗΡΩΝ και το Ίδρυμα Engie σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (ΕΛΣ) προωθούν την πρόσβαση στον πολιτισμό για τα παιδιά ιδρυμάτων και συλλόγων παιδικής προστασίας. Ιδρύματα όπως το Χατζηκυριάκειο, η Κιβωτός του  Κόσμου, η «ΕΛΠΙΔΑ-...

25.09.2019

Ο ΗΡΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ Χ.Α.Ν.Θ.

Την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019, ο Όμιλος ΗΡΩΝ και η Χ.Α.Ν.Θ. ανακοίνωσαν την συνεργασία τους στο πλαίσιο της μεγάλης χορηγίας του Νο1 ιδιώτη προμηθευτή και παραγωγού ενέργειας  προς το ιστορικό σωματείο της Θεσσαλονίκης.

...

19.06.2019

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ».

O HΡΩΝ είναι ενεργό και αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας και είναι πάντα πρόθυμος να συμβάλλει με όλη του την ενέργεια, στην κάλυψη τρεχουσών αναγκών.

Έτσι, την Παρασκευή 7 Ιουνίου, οι ΗΡΩΕΣ του ΗΡΩΝΑ, συνεπείς στις αξίες Εταιρικής Κοινωνική...

14.11.2018

ΑΝΑΠΗΡΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΝΑ.

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, όλοι οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Θήβας συμμετείχαν στο WHEELCHAIR PROJECT, μια ομαδική δουλειά που στόχο είχε να καλλιεργήσει τη συνεργασία και την αλληλεγγύη, συνδυάζοντας το team building με την προσφορά στο...

14.11.2018

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ HOPEgenesis.

Την πορεία ενός παιδιού από τη Δονούσα, φωτίζει ο Όμιλος ΗΡΩΝ, από τη γέννησή του μέχρι και την ενηλικίωσή του, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας «Share the Light». Πρόκειται για τη δημιουργία της πρώτης διαδικτυακής πλατφόρμας μικροχρηματοδότησης εν...

18.10.2018

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΗΡΩΝ- Fabric Republic.

Με το σύνθημα No Empty Clothes καλέσαμε τους ανθρώπους του Ομίλου να κάνουν την ετήσια εκκαθάριση στις ντουλάπες τους και μάλιστα για καλό σκοπό! Όσοι είχαν ρούχα που δεν χρειάζονται και ήθελαν να τα δωρίσουν, τα μετέφεραν στα γραφεία του Ομίλου με...

27.07.2018

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.

Ο Όμιλος ΗΡΩΝ εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν τις τελευταίες μέρες τη χώρα μας. Σε μια προσπάθεια συνεισφοράς στη μαζική κινητοποίηση αλληλεγγύης των τελευταίων ημέρων, ο ΗΡΩΝ ανακοινώνει το πάγωμα των οφειλών όλων...

22.01.2018

ΧΟΡΗΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ «ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ»

Ο «Καρυοθραύστης», η διαχρονική παράσταση μπαλέτου του Τσαϊκόφσκι, επέστρεψε στην Εθνική Λυρική Σκηνή σε μια νέα εκδοχή προσαρμοσμένη για μικρούς θεατές. Ο ΗΡΩΝ και το Ίδρυμα ENGIE, ως μεγάλοι χορηγοί, στήριξαν την παράσταση, με μήνυμα την ενίσχυση...

23.11.2017

ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ.

Συμμετέχοντας στη συλλογική προσπάθεια στήριξης όσων επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Αττική, ο Όμιλος ΗΡΩΝ θα προσφέρει δωρεάν ρεύμα για 30 ημέρες στους οικιακούς πελάτες του και στους επαγγελματικούς πελάτες του (τιμολόγια Γ21, & Γ22...

08.09.2017

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Με την ευκαιρία της επίσημης επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν στην Ελλάδα, το Ίδρυμα ENGIE και ο ΗΡΩΝ υπέγραψαν συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή (GNO), για τη χορηγία παραστάσεων όπερας, που απευθύνονται σε παιδιά.

Το Ίδρυμ...

14.06.2017

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ +ΠΛΕΥΣΗ

Η εταιρεία ΗΡΩΝ πραγματοποιεί πρόγραμμα οικονομικής υποστήριξης της εθελοντικής οργάνωσης +Πλευση και γίνεται συνοδοιπόρος στο ταξίδι ανθρωπιάς και προσφοράς για τους ακρίτες των νησιών μας.

Το πρόγραμμα αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων Ετ...

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
QUESTION 01
Πόσο χρήσιμες σου φάνηκαν οι πληροφορίες σχετικά τα θέματα που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 02
Βρήκες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσουν;
QUESTION 03
Πόσο εύκολα βρήκες τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 04
Θα έλεγες ότι οι εντυπώσεις σου από το σύνολο της ιστοσελίδας ΗΡΩΝ είναι ικανοποιητικές;
QUESTION 05
Υπάρχει κάτι επιπλέον, που θα ήθελες να υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν το βρήκες;