Local
Για την ορθότερη περιήγησή σου στον ιστότοπό μας, προτείνεται η χρήση άλλου browser (Edge, Firefox, Chrome, Safari).
e-contract
18.04.2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΗΡΩΝ: Δεντροφύτευση στο Ποικίλο Όρος σε συνεργασία με την WΕ4ALL

Ο κορυφαίος Όμιλος παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ αναλαμβάνει μία νέα σειρά σημαντικών δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η πρώτη από μία σειρά πρωτοβουλιών για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο κορυφαίος Όμιλος παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ αναλαμβάνει μία νέα σειρά σημαντικών δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος. Ξεκινώντας από τη δεντροφύτευση 400 δέντρων στο Ποικίλο Όρος του Δήμου Φυλής, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9/4, με την πολύτιμη βοήθεια του περιβαλλοντικού φορέα WE4ALL, ο ΗΡΩΝ θα φυτεύσει 1.000 δέντρα μέσα στην άνοιξη του 2022, σε πληγείσες περιοχές της χώρας, όπως αυτές της Εύβοιας και της Ηλείας. 

Στο κάλεσμα της εταιρείας, ανταποκρίθηκαν άμεσα περισσότεροι από 130 εργαζόμενοι του ΗΡΩΝΑ με τις οικογένειές τους, αλλά και συνάδελφοί τους από τον όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Με αφορμή τη δεντροφύτευση, ενήλικες και παιδιά, είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν όμορφες στιγμές, να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους στη φύση και παράλληλα να αναδείξουν την αξία της εθελοντικής δράσης για τη βιωσιμότητα του οικοσυστήματος.

Με αυτή την πρωτοβουλία, ο ΗΡΩΝΑΣ ανταποκρίνεται με υπευθυνότητα στο όραμά του για την προστασία του περιβάλλοντος και παράλληλα κάνει πράξη τη δέσμευσή του απέναντι στους πελάτες των προγραμμάτων ECO ENERGY: για κάθε συμβόλαιο φυτεύεται και ένα δέντρο σε περιοχές που το έχουν ανάγκη. Επιπλέον τα εν λόγω  προγράμματα συνοδεύονται από πράσινο πιστοποιητικό, το οποίο βεβαιώνει ότι η ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώθηκε έχει παραχθεί από Ανανεώσιμες Πηγές, ενισχύοντας έτσι τους δεσμούς εμπιστοσύνης που έχουν καλλιεργηθεί ανάμεσα στην εταιρεία και τους πελάτες της.

Ο κ. Λουκάς Δημητρίου, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου ΗΡΩΝ, δήλωσε σχετικά: «Με τις πρωτοβουλίες, τις επενδύσεις σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, καθώς και με τα «πράσινα» προγράμματά του, ο ΗΡΩΝ συμβάλλει ενεργά στην εξασφάλιση της βιωσιμότητας του πλανήτη. Η δεντροφύτευση στο Ποικίλο Όρος, ήταν μια ευκαιρία για όλους μας να έρθουμε κοντά στη φύση και να ενωθούμε για έναν καλό σκοπό. Οι πρωτοβουλίες μας με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος θα συνεχιστούν εντατικά και το επόμενο διάστημα».

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

02.09.2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μακροχρόνια συμφωνία ΗΡΩΝ – GREEN

Σε μία πρωτοποριακή συνεργασία για να προσφέρουν οικονομικό και «πράσινο» ρεύμα, εξασφαλίζοντας σταθερότητα στο ενεργειακό κόστος για τον τελικό καταναλωτή...

31.07.2022
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γνωστοποίηση νέων χρεώσεων προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας

Σας ενημερώνουμε ότι η ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. (πρώην ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε.), στο πλαίσιο της συμμόρφωσής της με το άρθρο 138 «Θέσπιση έκτακτων ρυθμίσεων μεταβατικού χαρακτήρα στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας για την άμβλυνση των οικονομικών συνεπειών της ενεργειακής κρίσης» του Ν. 4951/2022 (ΦΕΚ Α’ 129/4-7-2022)...

16.05.2022
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τροποποίηση των Γ.Ο. Συμβάσεων Προμήθειας του Εμπορικού Προγράμματος ECODRIVE HOMECHARGE

Σας ενημερώνουμε ότι η ΗΡΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ προέβη στην Τροποποίηση των Γενικών Όρων Συμβάσεων Προμήθειας του Εμπορικού Προγράμματος ECODRIVE HOMECHARGE...

10.05.2022
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΗΡΩΝ εγκαινιάζει το νέο του κατάστημα στο Χαλάνδρι

Ο κορυφαίος όμιλος παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ συνεχίζει τη δυναμική επέκταση του δικτύου καταστημάτων του εγκαινιάζοντας το νέο του κατάστημα στο Χαλάνδρι.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
QUESTION 01
Πόσο χρήσιμες σου φάνηκαν οι πληροφορίες σχετικά τα θέματα που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 02
Βρήκες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσουν;
QUESTION 03
Πόσο εύκολα βρήκες τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 04
Θα έλεγες ότι οι εντυπώσεις σου από το σύνολο της ιστοσελίδας ΗΡΩΝ είναι ικανοποιητικές;
QUESTION 05
Υπάρχει κάτι επιπλέον, που θα ήθελες να υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν το βρήκες;