Για την ορθότερη περιήγησή σου στον ιστότοπό μας, προτείνεται η χρήση άλλου browser (Edge, Firefox, Chrome, Safari).
e-Contract
03.07.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείπνο Αγάπης

«Δείπνο Αγάπης» από τους εργαζόμενους του ΗΡΩΝΑ για τους άστεγους πολίτες της Αθήνας.

«Δείπνο Αγάπης» από τους εργαζόμενους του ΗΡΩΝΑ για τους άστεγους πολίτες της Αθήνας.

 

Δίπλα στους άστεγους της Αθήνας βρέθηκε η Εταιρία Παραγωγής και Προμήθειας Ενέργειας «ΗΡΩΝ».
Στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, ανταποκρίθηκε για δεύτερη φορά στην πρόσκληση της Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης «Δείπνο Αγάπης», για τη συνεισφορά της Εταιρίας και των εργαζομένων της στην κάλυψη των αναγκών σίτισης των αστέγων συμπολιτών μας στο Μοναστηράκι και το Θησείο.

Η ΜΚΟ «Δείπνο Αγάπης» υλοποιεί ένα αθόρυβο και δύσκολο ανθρωπιστικό έργο για την κάλυψη βιοτικών αναγκών της ευάλωτης αυτής ομάδας του πληθυσμού. Καλεί κάθε Πέμπτη επιχειρήσεις να ενταχθούν σε αυτή την προσπάθεια της μέσα από την προσφορά «Δείπνου Αγάπης». Έτσι, την Πέμπτη 25 Ιουνίου οι εργαζόμενοι του ΗΡΩΝΑ έχοντας ζητήσει και την εθελοντική συνδρομή και καθοδήγηση του Executive Chef Δημήτρη Σκαρμούτσου μαγείρεψαν 300 μερίδες φαγητού εκτελώντας δύο συνταγές μαγειρικής του γνωστού Chef. Η προετοιμασία και παρασκευή των πιάτων έγινε σε εγκαταστάσεις της Gruppo Cucine οι οποίες και προσφέρθηκαν επίσης αφιλοκερδώς.


Το βράδυ της ίδιας μέρας οι άνθρωποι της ΜΚΟ «Δείπνο Αγάπης» μοίρασαν τις μερίδες φαγητού στους άστεγους του κέντρου της Αθήνας.


Η Εταιρία Παραγωγής και Προμήθειας Ενέργειας «ΗΡΩΝ» είχε ανταποκριθεί και τον περασμένο Απρίλιο, μέσα στη δύσκολη περίοδο του lockdown που επιβλήθηκε εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, σε αντίστοιχη πρόσκληση της ΜΚΟ «Δείπνο Αγάπης».


Στις πρώτες προτεραιότητες των δράσεων ΕΚΕ του ΗΡΩΝΑ βρίσκονται οι πράξεις αλληλεγγύης και υποστήριξης των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και αυτές θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση.

 

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

13.10.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

EcoHeat: Η ολοκληρωμένη λύση από τον ΗΡΩΝA για Φυσικό Αέριο στο σπίτι.

Το νέο πρόγραμμα «EcoHeat» του ΗΡΩΝΑ παρέχει μια οικονομική και ολοκληρωμένη λύση σύνδεσης κατοικιών στο Φυσικό Αέριο, μέσω 24μηνης άτοκης χρηματοδότησης για εγκατάσταση νέου εξοπλισμού αλλά και αντικατάσταση παλαιού λέβητα.

12.10.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στρατηγική Συνεργασία με τη βιομηχανία ΜΕΛ στην Προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Στο δρόμο για την απελευθέρωση της εγχώριας αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας στην Υψηλή Τάση προχωρά η εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ.

01.10.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρία νέα καταστήματα ΗΡΩΝ σε Λάρισα, Καβάλα και Πλατεία Βικτωρίας στην Αθήνα

Ο ΗΡΩΝ συνεχίζει τη δυναμική του επέκταση στην Ελλάδα, ανοίγοντας τρία νέα Καταστήματα προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας & φυσικού αερίου στη Λάρισα, στην Καβάλα και στην Πλατεία Βικτωρίας στην Αθήνα.

29.09.2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα Προγράμματα Ηλεκτρικής Ενέργειας EcoUP

Ο ΗΡΩΝ, κορυφαία ιδιωτική εταιρεία παραγωγής και προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας, συμμετέχει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος ανακοινώνοντας τα νέα Προγράμματα EcoUP.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΕΡΩΤΗΣΗ 01
Πόσο χρήσιμες σου φάνηκαν οι πληροφορίες σχετικά με τα θέματα που σε ενδιέφεραν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 02
Βρήκες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσουν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 03
Πόσο εύκολα βρήκες τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 04
Θα έλεγες ότι οι εντυπώσεις σου από το σύνολο της ιστοσελίδας ΗΡΩΝ είναι ικανοποιητικές;
ΕΡΩΤΗΣΗ 05
Υπάρχει κάτι επιπλέον, που θα ήθελες να υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν το βρήκες;