Local
Για την ορθότερη περιήγησή σου στον ιστότοπό μας, προτείνεται η χρήση άλλου browser (Edge, Firefox, Chrome, Safari).
e-contract
22.01.2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΗΡΩΝ VIBES: ένα καινοτόμο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών

Το νέο, πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης ΗΡΩN VIBES παρουσίασε στο καταναλωτικό κοινό η κορυφαία εταιρεία ενέργειας ΗΡΩΝ, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να κερδίζουν μοναδικά δώρα μέσα από μια ειδικά σχεδιασμένη ψηφιακή πλατφόρμα, που φιλοξενείται από την εφαρμογή myΗΡΩΝ.

Το νέο, πρωτοποριακό πρόγραμμα επιβράβευσης ΗΡΩN VIBES παρουσίασε στο καταναλωτικό κοινό η κορυφαία εταιρεία ενέργειας ΗΡΩΝ, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες της να κερδίζουν μοναδικά δώρα μέσα από μια ειδικά σχεδιασμένη ψηφιακή πλατφόρμα, που φιλοξενείται από την εφαρμογή myΗΡΩΝ.

Απαντώντας σε λίγες μόνο ερωτήσεις lifestyle, οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς τους: τα vibes που εκπέμπουν και τα οποία συνδέονται με τη σχέση του καθενός με το περιβάλλον, την τεχνολογία, την άθληση κ.α.  Ανάλογα με τα vibes που προκύπτουν (Eco, Tech, Explorer, Active, Chill), επιβραβεύονται για τις ενέργειες που πραγματοποιούν μέσα από το myΗΡΩΝ app.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες της εφαρμογής, ολοκληρώνοντας την εγγραφή τους στο πρόγραμμα, συλλέγουν πόντους με κάθε χρήση της, όπως η πληρωμή λογαριασμών, η ενεργοποίηση της υπηρεσίας αυτόματης εξόφλησης, ή η επιλογή του δώρου των γενεθλίων τους, τους οποίους στη συνέχεια μπορούν να εξαργυρώσουν σε δωροεπιταγές και ειδικές προσφορές που ταιριάζουν στις ανάγκες τους βάσει των απαντήσεών τους στο ερωτηματολόγιο της εφαρμογής. Ταυτόχρονα, συμμετέχουν στα παιχνίδια της εφαρμογής και σε κληρώσεις διαγωνισμών για ακόμη μεγαλύτερα δώρα όπως ταξίδια, ηλεκτρικά αυτοκίνητα ή ακόμη και δωρεάν ρεύμα για μια ολόκληρη χρονιά.

Το καινοτόμο «club της ενέργειας» που έχει δημιουργήσει ο ΗΡΩΝ, αναβαθμίζει τη συνολική εμπειρία των πελατών όσον αφορά στις διάφορες λειτουργίες που προσφέρει η εταιρεία, επιβραβεύοντας την επιλογή τους να παραμένουν πιστοί στις υπηρεσίες της. Παρέχοντας αποκλειστικά προνόμια και ενισχύοντας τη δέσμευσή του στην ποιοτική και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, ο ΗΡΩΝ δημιουργεί με τον τρόπο αυτό μια κοινότητα πελατών στην οποία δίνει πρόσθετη αξία, επιβραβεύοντάς  έμπρακτα τη συνεχή και σταθερή προτίμησή τους.

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

19.06.2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΗΡΩΝ φέρνει «Αναπάντεχες Λύσεις Παντού»

Τη νέα της επικοινωνιακή καμπάνια με τίτλο «Αναπάντεχες Λύσεις Παντού» παρουσίασε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου η κορυφαία εταιρεία ενέργειας ΗΡΩΝ, προσφέροντας νέα, ακόμα πιο πλούσια γκάμα επιλογών και υψηλότερα επίπεδα εξυπηρέτησης για τους πελάτες της.

22.04.2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δενδροφύτευση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γης

Την Παρασκευή 19 Απριλίου, 150 μαθητές γυμνασίου σχολείων του Δήμου Αχαρνών υποδέχτηκαν την Παγκόσμια Ημέρα της Γης με δενδροφύτευση στo λόφο των Σαράντα Μαρτύρων...

02.04.2024
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 χρόνια Ενεργειακή Κοινότητα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α.

Τρία χρόνια συμπλήρωσε πρόσφατα η πρώτη και μεγαλύτερη ενεργειακή κοινότητα της χώρας μας, η Ενεργειακή Κοινότητα HΡΩΝ ΕΝ.Α., που απαριθμεί πλέον 5.000 μέλη που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

07.03.2024
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πίστωση Ειδικού Τέλους ΑΠΕ 1% έτους 2020

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, σε συνέχεια της δημοσίευσης του Οριστικού Πίνακα για τον επιμερισμό των ποσών από σταθμούς ΑΠΕ σε μία ή περισσότερες Δημοτικές ή Τοπικές κοινότητες για το έτος 2020 ...

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
QUESTION 01
Πόσο χρήσιμες σου φάνηκαν οι πληροφορίες σχετικά τα θέματα που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 02
Βρήκες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσουν;
QUESTION 03
Πόσο εύκολα βρήκες τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 04
Θα έλεγες ότι οι εντυπώσεις σου από το σύνολο της ιστοσελίδας ΗΡΩΝ είναι ικανοποιητικές;
QUESTION 05
Υπάρχει κάτι επιπλέον, που θα ήθελες να υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν το βρήκες;