Local
Για την ορθότερη περιήγησή σου στον ιστότοπό μας, προτείνεται η χρήση άλλου browser (Edge, Firefox, Chrome, Safari).
e-contract
22.07.2021
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Volvo Car Hellas και ο ΗΡΩΝ ενώνουν τις δυνάμεις τους για την Ηλεκτροκίνηση

Τη συνεργασία τους στον τομέα της ηλεκτροκίνησης ανακοινώνουν η εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ και η εταιρεία εισαγωγής αυτοκινήτων Volvo Car Hellas.

Ειδικά Προγράμματα με Παροχή Δωρεάν Ποσότητας Ηλεκτρικής Ενέργειας για τους Πελάτες Ηλεκτρικών και Plug-in Υβριδικών Αυτοκινήτων Volvo

Τη συνεργασία τους στον τομέα της ηλεκτροκίνησης ανακοινώνουν η εταιρεία παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ και η εταιρεία  εισαγωγής αυτοκινήτων Volvo Car Hellas.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΗΡΩΝ δημιούργησε δύο ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας για τους υφιστάμενους και τους μελλοντικούς κατόχους ή χρήστες αμιγώς ηλεκτρικών και Plug-In υβριδικών αυτοκινήτων Volvo. Πρόκειται για τα δύο νέα προγράμματα δωδεκάμηνης διάρκειας, με την ονομασία “EcoDrive Home VOLVO Electric” και “EcoDrive Home VOLVO Plug-In” τα οποία απευθύνονται σε πελάτες του ΗΡΩΝA και προσφέρουν δωρεάν φόρτιση των Volvo αυτοκινήτων τους για ένα ολόκληρο χρόνο* κάνοντας παράλληλα χρήση ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.   

Παράλληλα, με την υποστήριξη της ENGIE, της εταιρείας πώλησης και εγκατάστασης ηλεκτρικών φορτιστών, ο ΗΡΩΝ προσφέρει στους κατόχους αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών αυτοκινήτων VOLVO, ειδικές προνομιακές τιμές για τις υπηρεσίες εγκατάστασης, θέσης σε λειτουργία και συντήρησης των φορτιστών που προτείνονται από τη Volvo για τις επαγγελματικές εγκαταστάσεις ή το χώρο κατοικίας τους. Επιπλέον το δίκτυο φόρτισης των αυτοκίνητων Volvo, θα επεκταθεί ακόμη περισσότερο με αντίστοιχη υποδομή στο Δίκτυο Επίσημων Διανομέων και Επισκευαστών της Volvo Car Hellas.

Προτεραιότητα του Ομίλου ΗΡΩΝ είναι η προώθηση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα. Τα πρωτοποριακά προγράμματά του δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες του να καταναλώνουν καθαρή ενέργεια, προσεγγίζοντας την ενεργειακή ανεξαρτησία και την  «πράσινη» μετακίνηση. Τελικός στόχος του ΗΡΩΝΑ είναι να συμβάλλει καθοριστικά στη μετάβαση προς την εποχή των μηδενικών εκπομπών άνθρακα, εφαρμόζοντας τις βέλτιστες πρακτικές βιωσιμότητας για την κοινωνία, τον άνθρωπο και τις επιχειρήσεις.

Η Volvo, με σταθερά ηγετική θέση στον τομέα της οδικής ασφάλειας, αναγνωρίζει ότι η βιωσιμότητα είναι εξίσου σημαντική για την προστασία της ανθρώπινης ζωής: «Η κλιματική αλλαγή είναι για εμάς η απόλυτη δοκιμή ασφαλείας», αναφέρει χαρακτηριστικά η σουηδική εταιρεία, επικεντρώνοντας τη στρατηγική της στη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος μέσα από μία σειρά ριζικών αλλαγών σε όλα τα επίπεδα της δραστηριότητάς της.

Σε μόλις 4 χρόνια από σήμερα, το 2025, η Volvo στοχεύει το 50% των πωλήσεών της παγκοσμίως να προέρχεται από αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα και το υπόλοιπο από υβριδικά. Μέχρι το 2040, η εταιρεία φιλοδοξεί να είναι κλιματικά ουδέτερη σε όλο το εύρος της λειτουργίας της.

Με άξονα την κοινή τους φιλοσοφία ο ΗΡΩΝ και η Volvo Car Hellas συνεργάζονται συνδυάζοντας όραμα και τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου για τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών τους και την προστασία του περιβάλλοντος. 

*Ως δωρεάν ενέργεια φόρτισης για ένα χρόνο υπολογίζονται για αμιγώς ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά αυτοκίνητα 150KWh και 60KWh το μήνα αντιστοίχως.

ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ

31.07.2022
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γνωστοποίηση νέων χρεώσεων προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας

Σας ενημερώνουμε ότι η ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. (πρώην ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ Α.Ε.), στο πλαίσιο της συμμόρφωσής της με το άρθρο 138 «Θέσπιση έκτακτων ρυθμίσεων μεταβατικού χαρακτήρα στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας για την άμβλυνση των οικονομικών συνεπειών της ενεργειακής κρίσης» του Ν. 4951/2022 (ΦΕΚ Α’ 129/4-7-2022)...

16.05.2022
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τροποποίηση των Γ.Ο. Συμβάσεων Προμήθειας του Εμπορικού Προγράμματος ECODRIVE HOMECHARGE

Σας ενημερώνουμε ότι η ΗΡΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ προέβη στην Τροποποίηση των Γενικών Όρων Συμβάσεων Προμήθειας του Εμπορικού Προγράμματος ECODRIVE HOMECHARGE...

10.05.2022
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΗΡΩΝ εγκαινιάζει το νέο του κατάστημα στο Χαλάνδρι

Ο κορυφαίος όμιλος παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ συνεχίζει τη δυναμική επέκταση του δικτύου καταστημάτων του εγκαινιάζοντας το νέο του κατάστημα στο Χαλάνδρι.

18.04.2022
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΗΡΩΝ: Δεντροφύτευση στο Ποικίλο Όρος σε συνεργασία με την WΕ4ALL

Ο κορυφαίος Όμιλος παραγωγής και προμήθειας ενέργειας ΗΡΩΝ αναλαμβάνει μία νέα σειρά σημαντικών δράσεων για την προστασία του περιβάλλοντος.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
QUESTION 01
Πόσο χρήσιμες σου φάνηκαν οι πληροφορίες σχετικά τα θέματα που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 02
Βρήκες όλες τις πληροφορίες που χρειαζόσουν;
QUESTION 03
Πόσο εύκολα βρήκες τις πληροφορίες που σε ενδιέφεραν;
QUESTION 04
Θα έλεγες ότι οι εντυπώσεις σου από το σύνολο της ιστοσελίδας ΗΡΩΝ είναι ικανοποιητικές;
QUESTION 05
Υπάρχει κάτι επιπλέον, που θα ήθελες να υπάρχει μέσα στην ιστοσελίδα αλλά δεν το βρήκες;